reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się....:-)

Sto lat dla Roczniaka Filipka!!!

Kinga my tez jutro mamy impreze...

Madzia Majunia cudna...:tak:

Ja już chyba nie będe zaglądać.....dlatego chciałabym...życzyć Wam..

Zdrowych i spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
grubulek dziekuję w imieniu Filipka:-)
Jestem dziś zabiegana, zaraz ruszam na miasto kupic jakiś fajny ciuszek Filipkowi:-)
Dziś jeszcze spokojnie a jutro impreza uff co to bedzie!;-):cool2::-D

pozdrawiam!!

Witam sie i ja...

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

Kochanemu Filipkowi wszystkiego co najlepsze życzą ciocia Natalia i Amelusia ;-)

Właśnie wróciłam z Amelką od lekarza...
Wczoraj wieczorem zauważyłam na jej brzuszku jakieś czerwone plamki a dziś rano pojawiły sie też pod pachami i po wewnętrznej stronie ramion :no: Najpierw wystraszyłam się, że to różyczka, ale lekarz powiedział, że to jakieś uczulenie lub alergia :wściekła/y:
Dostałyśmy syropek i maść do smarowania, jak nie przejdzie to po świętach mamy się znowu pokazać :dry:
Wkurzona jestem na maksa, bo mam wrażenie, że wszystkie choroby świata się do niej przyczepiają :wściekła/y:

Jutro skoczymy jeszcze rano do Mrągowa po ostatnie zakupy i trzeba będzie zabierać się pełną parą do roboty. :sorry2:

Nineczka pewnie tez już zabiegana, bo nie pojawiała sie ostatnio.
Życzeń jeszcze nie składam, bo postaram sie jeszcze wpaść tu przed świetami :tak:

FILIPKU
życzymy Ci spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem
i anielskich przyjaciół.
captionit073344I366D31.jpg

Ciocia Marta wujek Marcin i Jakubek!!

ah jakie cudowne życzenia bardzo dziekuje w imieniu synka:-)
my z mężem w kuchni dzis wiekszosc dnia spedzilismy hehe. teraz zrazy się smażą i devolaje:happy2:
a Filipek wariuje:cool2:

Kinga to same pyszności robicie :)
Natalko a wiesz od czego ta alergia?
Ja mam dobrze robię tylko dwie sałaki, jedno ciasto i mięsko...pewnie jakiś schab upiekę...A reszte mama i babcia...i zabiorę sobie cosik do domku... My i tak wyjeżdżamy na całe święta więc mam z głowy wielkie gotowanie :)

Martaja nie jestem pewna od czego, ale wydaje mi się, że winowajcą może być sok z czarnej porzeczki. Amelka piła go z dwa dni temu po raz pierwszy. Bo poza tym to nic nowego nie jadła, więc raczej to powinno byc to

heloł wieczorem!
skończyliśmy!:-) gotowi do jutrzejszej imprezki:cool2: kuźwa ale się zmordowałam... no ale jutro jaka wyżera hyhyy
martaja sporo narobiliśmy (mięsa różne,bigos,sałatki,ryby itd):happy2: oczywiscie niektóre potrawy robiłam z wyprzedzeniem.

a oto jeden z prezentów dzisiejszych naszego solenizanta:-)

Filipek juz sam jadł bardzo zadowolony:tak:

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... !!!! :-)
Z okazji drugich urodzin, życzymy Julci wszystkiego co najlepsze. żeby zawsze była radosna i szczęśliwa i aby uśmiech nigdy nie zszedł z jej pięknej twarzyczki
:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry