reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Jak swieta mineły wszystkim? Brzuszki pełne dzidzie nie dawały w kość. Moja Nel ma miesiac i maluszek jeszcze nie rozpoznaje dnia od nocki ale w swieta wyjatkowo dała pospac swoim rodzicom.:-):-):-):-) a jak Wam mineły świeta?

Witaj Kucia!
010.gif

Witajcie mazurskie mamuśki! Wreszcie jestem w domu! Jednak prawdą jest, że wszędzie dobrze itd... :tak: Hania odsypia już trudy podróży - padła nam dziś jak mucha nawet bez kolacji :szok:
Ja w sumie też ledwo się na nogach trzymam więc nadrobię co u was jutro, jeśli pozwolicie :cool2:
Miłej nocki!!!

witaj kucia:happy2: powinnaś chyba zmienić suwaczek. Córeczka jeszcze malutka, ale za pare miesięcy da rodzicom lepiej pospać na pewno:tak: Pokaż swoją kruszynkę:-)

U nas poświętnie oki! jestesmy nieco przejedzeni wszyscy i zmęczeni tymi świętami. No ale było milutko. Nagościliśmy się sporo:cool2:
Mąż wczoraj miał urodziny, w piątek szykujemy z tej okazji imprezkę więc znowu wesoło będzie u nas:-)
Filip mega zadowolony, dostał mnóstwo zabawek :-) A my z mężem szykujemy się na zakup spacerówki dla małego.

Pozdrowionka dla was!

Witaj Kucia!
Kinga urocze zdjecie z Filipkiem.:tak:
Ja dzisiaj w pracy, po swietach chyba z 3 kg przybyło mi, jadłam jak głupia, zreszta cały czas bylismy gdzies poza domem, jestesmy tym bardzo zmeczeni, nie mówiac o Antosiu.
Mikołaj był bardzo hojny w tym roku, duza rodzine mamy i Antek dostał mase prezentów, najróżniejsze, Rafał musiał po nie 2 razy do samochodu chodzić:-D ale zeby nie rozpieszczac dziecka to i tak mu wszystkich prezentów nie pokazałam, zeby nie zwariował :-D
Mikołaj tez był, naprawde było extra, nasz mały 3 letni cghrzesniak bał sie Mikołaja, Antek jeszcze nie rozumiał sytuacji i ciagał go za brodę. Wszyscy mieli tez ubaw bo Antoni tez był przebrany za mikołaja, szkoda ze w pracy jestem i zdjec nie mam.
A jutro wyjezdzamy na tydz do Warszawy, fajnie bedzie:-)

Witajcie!
Widze po świętach wszystkie szczęśliwe :) Ja cięższa chyba o trzyu kilo...aż wstyd :)
U nas Mikus też nie oszczędzał...szczególnie w obdarowywaniu Jakubka... Mały dostał tyle prezentów, że nie zapokowalismy się do auta!! Część przywieźli nam rodzice :)
Ja dopiero przed chwilą pożegnałam gości... Tak więc troche dzisiaj wieczorkiem mam odpoczynku...Bo coś święta nam się przeciągnęły :)
A jutro mam wielkie przemeblowanie mieszkania...bo przyjeżdża sofa :) Wiec zmiana wystroju dużego pokoju,...no a po nowym roku dostawa komód :) Jestem happy :)

Wyszytkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2008
aby dobrze Wam się wiodło dziewczyny i waszym najbliższym

Życzenia już składam ponieważ jutro już wyjeżdżamy do Gd i Sopotu.
Pozdrawiam!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry