reklama

Mazurskie mamy !!!

hej! idziemy dzis kupić spacerówkę dla synka:-) ciesze się tak jakby to był wózek dla mnie hehe:-D U nas dziś słonecznie ale strasznie zimno.
Pozdrawiam!

reklama
Hej!
Tak, dzisiaj mroźno jak nie wiem :) Ale spacer będzie ;)
Kinga jaką chcecie kupić spaceróweczkę? My zamierzamy kupić gdzieś koło lata...a teraz już Jakub jeździ w spacerówce (ale cała spacerówka w pozycji półleżącej)
Ja dzisiaj musze się zmobilizować i iść zanieść zdjęcia do wywpolania :)

U nas termometr pokazuje cały czas - 10 st. mroźno:szok: ale wybieramy sie na króciutki spacerek:tak: saneczkami:tak:
Jestem wściekła bo znowu przełozona została operacja Antosia:wściekła/y: bo strajkuja lekarze:wściekła/y: ale zapisalismy go prywatnie, więc na 100% bedzie operowany 25 stycznia.
a spacerówke to polecam chicco ct04 i najlepiej zamawiac przez internet, wychodzi duzo taniej:tak: taka spacerówke ma tez Madzia, wózek jest niezniszczalny i przede wszystkim ma bardzo szerokie siedzisko co zima olbrzymie znaczenie:tak:

My własnie po zakupach:)) spacerówka kupiona! Filiek zadowolony od razu chcial aby go wsadzić do wózka:-)

marta100 z tym strajkiem lekarzy to masakra.. jak tak oni mogą kuźwa przecież ludziom chorym i potrzebującym robią krzywdę! No ale przecież kasa kasa... za mało jej mają i strajk! leczyć nie bedziemy! Bezsens

Idę szykować obiad
narazie laski
buziaki dla bąbli

Kinga fajna spaceróweczka.
Ale tutaj cisza...ja dzisiaj znowu sama... W dzień była jedna koleżanka, przed chwilką wyszła druga...chociaż było z kim się kawy napić... Niby mąż ma wolne do 7 stycznia ale co z tego jak pełno prywatnej pracy? A tak się przyzwyczaiłam do niego przez ostatnie kilka dni...

Witajcie dzieweczki
disa0069.gif

Odbiło mi :zawstydzona/y: Normalnie jestem taka happy, że do roboty wróciłam, że szok :szok: Mam nowe stanowisko, własne biureczko i cieplutką posadkę :cool2: Dziecko z dziadkiem wojuje - a raczej odwrotnie - a mamusia odżywa przebywając wśród innych dorosłych hehe...
Zrobiłam dziś badania i mam jakiś niezły stan zapalny :baffled: W poniedziałek odbieram hormony i lecę do doktorka po jakieś leki. Kopnijcie mnie w zadek, żebym zadzwoniła w końcu do laryngologa, bo robię to już 3 dzień :sorry2:
Wracam do domu stęskniona za małą. Widzę, że ona też w końcu raczy zauważać, że mama istnieje ;-) Czasu mam więcej choć mam go mniej. Brzmi dziwnie ale ja zawsze lepiej potrafiłam się zorganizować mając mniej czasu. Ciekawe na ile starczy mi tego zapału :-D Póki co cieszę się, że nie jest tak strasznie jak sobie wyobrażałam.
O matko! Ale wypociłam...:szok:

maarta - lekarze - no comments, bo mi zaraz ciśnienie skoczy :wściekła/y: Będziemy tu wszystkie trzymały za Antosia kciuki! Wyciąg działa ale na starym stoku. Byłam w weekend i nartostrada zielona :baffled:
Grubelku - twój Wiktorek zaraz dogoni w wadze Hankę :szok::-D
Kinga - fajne wózio, ja teraz żałuję, że nie kupiłam polecanego przez dziewczyny. Moja parasolka nie jest może tragiczna ale wygina się dziadostwo na wszystkie strony :no:

Na deser trochę zimowego Haniuta ;-)
Ostatnie zdjęcie to kanapeczki z sosem paprini, które mąż przygotował mi w sylwestrowy wieczór :-D

Załączniki

• 1111.JPG
    1111.JPG
    50,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 22222.JPG
    22222.JPG
    52,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 333333.JPG
    333333.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 27
  • 4444.JPG
    4444.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 555555.JPG
    555555.JPG
    54,4 KB · Wyświetleń: 27
Nineczka cieszę się, ze jesteś zadowolona. Ja zcasem też tęsknię za pracą...i faktycznie jak człowiek ma wiecej zajęć tym bardziej czas i zajęcia ma poukładane :) A zdjątka siuper!
My sobie siedzimy...tzn mąż poszedł teraz pod prysznic...a ja jeszcze chwilkę klikam :)

reklama
Witam się...

Kinga a czemu Filipkowi włoski podcięłąś...? :confused: Spacerówka sympatyczna...:tak:

Nineczko az Ci zazdroszcze...:tak: Tez chce wyjść z tego domu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do pracy chce!!!! A Hanutek przecudny... :tak: kanapki też...ale masz zdolnego męża... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry