reklama

Mazurskie mamy !!!

dzieki dziewczyny:-) ciesze sie bardzo!
Bede pracowała w firmie która zajmuje się szyciem i sprzedażą garniturów. Ja bede siedziała przy maszynie która prasuje garnitury lub na guzikowni gdzie maszyny przyszywają guziki do garniturów. Narazie wiem tyle:)
Mąż teraz w domu siedzi wiec troche sie zajmie synkiem a potem to moja mama przejmie pałeczkę:)

buziaki!
mykam robić podwieczorek:happy2:

reklama
Kinga - z ciebie to zdolna bestia :tak: Czy to nie ty pisałaś kiedyś, że pracowałaś w firmie, która miała coś wspólnego z obróbką drewna? (Pamięć mi szwankuje więc mogę się mylić)
Prawdziwa z ciebie kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi ;-):cool2:
Trzymam kciuki na obu rękach, żeby się udało!

O słodkie lenistwo! Aż nie wiem co mam ze sobą zrobić - nie licząc góry prasowania hehe ;-)
Jutro paskudny dzień, bo muszę się urwać z pracy na parę godzin i latać po lekarzach. Dlaczego u nas nie da sie zrobić rejestracji na określone godziny? To możliwe tylko w prywatnej służbie zdrowia? :baffled:

Dobra, uciekam, bo zaraz zasnę przed tym kompem. Straszne pustki na BB w weekendy :szok:

Miłego dnia babeczki!

Kinga - z ciebie to zdolna bestia :tak: Czy to nie ty pisałaś kiedyś, że pracowałaś w firmie, która miała coś wspólnego z obróbką drewna? (Pamięć mi szwankuje więc mogę się mylić)
Prawdziwa z ciebie kobieta pracująca co żadnej pracy się nie boi ;-):cool2:
Trzymam kciuki na obu rękach, żeby się udało!

Tak to Ja nineczko:tak::-p No słuchaj żadna praca nie hańbi :cool2: podejmuję się tego co mi proponują i jeżeli się sprawdzam w tym co robię to robię to dalej;-) Tam było mi troszke jednak za ciężko na stanowisku stolarza.. po tygodniu zrezygnowałam.
Mam nadzieje że tutaj mi sie uda:-) Dziekuje za kciukasy!;-)

A co do lenia to ja też czasami tak miewam:cool2: cóż taki life.. trzeba czasami odpocząć no nie?!

pozdrawiam!!

mój bąbel!!

Kinga i ja trzymam kciuki!
A my niedawno wrócilismy...tylko synka wykapałam, połozyłam spać...chwilkę przy komputerku i zaraz idąc za ciosem otwieramy winko i do wyrka... A no i bym zapomniala...jutrzejsza noc też pełna wrażeń...powtórka imprezy... :)

Witam mazurskie mamy. ,Mam na imie Monika od 1,5 miesiąca jestem mamusia mojej córeczki Nel. Jestem z Olsztyna konkretnie z Jarot a może jest wsród nas mamusia z tej dzielnicy? Pozdrawiam Was cieplutko :-):-):-) buźiaki

Witajcie...:-)

Madzia u nas bez zmian....:tak:
Dzieciaki rozrabiają..... Julka przechodzi nadal swój bunt dwulatka (ostatnio kazałam jej go schować do kieszeni.... powiedziała żed nie ma kieszeni :wściekła/y:), a Wiktor rośnie... Już prawie siedzi tzn siedzi ale jeszcze się giba ;-)

Kinga gratuluje nowej pracy...

Nineczko ja jak chodze do lekarza to na okresloną godzine....

Witaj Kucia :-) Ja prawie z Olsztyna tzn mieszkałam tam w centrum, ale w 2003 przeprowadziłam się i mieszkam 15 km za..... I tez mam na imię Monika...:-)

Miłego dnia Wszystkim!

Kucia witaj! Ja nie jestem z Olsztyna...tylko z Ilawy.
Grubelku no wiesz..jak widzisz, ze Julka nie ma kieszeni to po co każesz bunt do niej chować...Dziecko musiało ci wszystko wyjaśnić :) A Wiktorek już zaraz będzie siedział... Pamiętam jak Jakub tydzień przed skończeniem 5 msc zaczął trzymac lekko równowagę siedząc...a teraz już pięknie siedzi i się bawi :)
U nas biało. Mąż jest do 14 w pracy a później wyjazd... Jakub dalej marudzi na zęby... A już ma taką białą mocno kreseczę z jednej strony...już chyba tylko czekamy na przebicie się zębola...

Witam WAS cieplutko mamuski!!!!!!!!111 Widze że macie suuuper pociechy. Własnie wróciłam ze spacerku z córcią ładna u nas pogoda i sniegu po pachy. Powiem Wam że na spacerze widzialam kilka mam z wózkami i jak zobaczyłam ile wysiłku ( także i mojego ) kosztuje jeżdzenie wózkiem po zwałach sniegu!!! każdej mamuśce rozdałabym medal:-):-):-):-) a chodniki zasypane!!!! Kurcze nieziemsko. :shocked2::shocked2::shocked2: u was tez tyle sniegu? chciałbym juz wyskkoczyc z moja dzidzia ulepić bałwanaka:tak::tak::tak:

reklama
Witaj kucia! Zmień suwaczek, bo zaraz pokaże najdłuższą ciążę w historii ludzkości ;-)
Pokaż tą swoją królewnę (Nel - baaardzo ładne imię, strasznie mi się podoba :tak:)

U nas też pełno śniegu ale ja się z Hanutem z domu nie ruszam, bo ciągle strasznie wieje :no: Byłam rano u lekarza i pełno zakaszlanych maluchów. Jedna bidulka na oko trzyletnia to aż się dusiła i dostała sterydy :szok:
A ja już po prześwietleniu klaty, jutro wyniki hormonów i rtg i jakimś cudem mam być o 8mej w dwóch różnych miejscach :baffled: U lekarza rodzinnego (ma mi zrobić wymaz z gardła - fuj) i u laryngologa. A z tym to w ogóle przeboje :wściekła/y: Lekarz wypisał mi skierowanie na cito i kazał gadać w rejestracji, żeby mnie bez kolejki zapisali, bo to poważna sprawa a ta pinda mi wyjeżdża z terminem na 29.01 :wściekła/y: I jutro sama będę laryngologa błagała, żeby mnie przyjął. Płaci człowiek składki a jeszcze musi się płaszczyć o wizytę :wściekła/y: Na dodatek jeśli on nic w gardle nie znajdzie to muszę gonić do neurologa. Co to mi się przyplątało do jasnej cholerki, bo sie zaczynam bać :szok:
Grubelku - silny ten twój mały mężczyzna :tak: A córcie masz inteligentną :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry