reklama

Mazurskie mamy !!!

grubulek podciełam mu grzyweczkę i troszkę z tyłu ponieważ miał już za długie a grzywka na oczka mu już leciała wiec zrozumiałe:) Wszystkim się podoba nowa fryzurka juniora:-)

Byliśmy dziś na szczepieniu z synkiem, Filip waży 12kg i mierzy 89cm
troszke płakał przy szczepionce ale tylko chwilę.
Zdrowy jest jak rybka

Strasznie u nas zimno 10stop mrozu, miałam iść na spacer z małym ale rezygnuję:no:

Pozdrawiamy!

reklama
Witajcie.
My dzisiaj już jestesmy po wizycie u lekarza, bo Jakub jakiejś alergii dostał... Dostaliśmy leki i mam nadzieję, ż ebędzie ok :) A dodatkowo lekarz go porządnie zbadał :) A mały spał cały czas... Myślalam, że obudzi się chodziaż jak lekarz zaglądał mu w uszka i gardełko...ale ten nic nawet powieka nie mrugnął :) hihihi
My dzisiaj juz odpoczywamy :) Byliśmy co prawda u lekarza autem, no ale przy takiej pogodzie starczy małemu tlenu :)
Pozdrawiam

witam kochane
nineczko - napewno małazaczenie cie zuwazac :) u mnie było identycznie . od momentu jak poszlam do pracy _ WSZYTSKO ROBI TYLKO MAMA co tez nie jest dobre.....
co do wozów to chicco ct0,4 polecam bardzoooooooooooooooo . my do tej pory nim śmiagamy i nie ma na niego mocnych jest poprostu Rewelacyjny chociaz Kingi tez mi sie bardzo podoba
martamaja ja tez lubie jak mój małz jest w domciu ale cóz :-(:-(:-(żadko tak jest . jak nie on w pracy to ja ale chyba wszedzie tak jest - niestety czasy kiepski e:baffled:
grubelku a co i ciebie jak potomstwo ????
a gdzie natala ?

a co do pogody to nie skomentuje pizdzica na maxa . ale króciak spacer zaliczony . maja była z tata a ja miała m czas na spokojne przygotowanie sie do pracy .
całuje kochane

hej!
Dzis trzymajcie kciukasy dziewczyny bo to dla mnie ważny dzień! dowiem się czy dostane pracę.... :happy2:
Ide dzis w odwiedzinki do dobrej kumpeli ktora ma 3miesieczną córeczke Wiki i niedawno wprowadzila sie juz na swoje..:happy2: Spacer z synkiem sobie zrobimy.
Meżulek jeszcze chory.. do wtorku jest w domu co mnie cieszy.

Pozdrawiam
Milego dnia!!

Kinga więc mocno trzymam kciuki:-) Powodzenia:-)
I gratuluje zakupu, sliczny wózek:-)
Madzia jak miło ze sie odezwałaś:-)
u nas strasznie zimno brrr nie wychodze dzisiaj z domu, a chciałam na narty jechac:-D
Martaja mam nadzieje ze ta alergia to tylko chwilowa, Antos miał kiedys skaze białkowa, juz z tego wyrósl ale jak zje za duzo nabiału to mu to powraca, 2 dni dietki i jest dobrze:-)

Hello!
A ja dzisiaj w bardzo dobrym humorku :) Uwaga zarażam :)
Kinga trzymma kciuki.
Marta podobno skaza białkowa jest okropna. Jakub jej nie ma, bo i przeszliśmy na Bebiko ostatnio-tak pił Bebilon, i jadł juz jogurty więc napewno nie ma skazy. A co do alergii to wczoraj dwa razy posmarowałam mu zmiany maścią i juz widzę poprawę...tak więc jestem dobrej myśli :)
U mnie jak zwykle mąż w pracy...buuuu Ale na prywatce więc mam nadzieję, że wróci wcześniej bo wyjeżdzamy na weekend :) Niezla impreza nam się szykuje :) I chyba dlatego humor dobry :)
Ja zaliczyłam już sąsiadkową kawkę :) Przynioslam sobie od niej chyba z 20 filmów...musze je zgrać i kino nie potrzebne hihihi Jakub gada cosik w łóżeczku i pewnie zaraz zaśnie więc ja biorę się za sprzatanko :)

We wtorek idę do pracy!!!:-D chcą mnie sprawdzić i oczywiście jeżeli się sprawdzę to zatrudnią mnie na umowę:-) ciesze się bardzo! w końcu...
To moja wielka szansa:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry