reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam nowe i "stare" mamusie :)
Normalnie tak się usmiałam od rana...bo przestawiliśmy w pokoju...i nie działa internet... Mąż wezwał serwis...dzisiaj rano przyjechali i mówia do mojego mężą...nie w tą dziurkę pan wsadził!! Buhahahah oczywiście chodziło o kabel hihihihih

A teraz
życzę Wam kochane udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!!

Dziewczyny wróciliśmy! było suuper:-) dużo by opowiadać
Życzę Wam udanego SYLWESTRA!

My w domu w trójeczkę:happy2: mąż kupił szampana, piecze się kurczak z rożna tak wiec bedzie miło. Mamy też w planie obejrzeć kilka filmów na dvd. Filipek może nawet zobaczy fajerwerki.

Pozdrawiam

Kobitki! Oby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego! :tak:
My po domowej nasiadówce, poszliśmy spać ok 2giej. Sąsiedzie wkurzyli mnie kapiszonami, obudzili i przestraszyli małą :wściekła/y:

Kinga! Foty z wyjazdu!
maarta - w Olecku tak dużo śniegu?

Nie zaglądam tu do was ostatnio za często ale to dlatego, że choruję. Od kilku tygodni boli mnie gardło i jest coraz gorzej. To najprawdopodobniej krtań albo tarczyca. Mam zlecone badania ale dopiero na poniedziałek. Nic nie pomaga, żadne środki na gardło a boli jak ... :wściekła/y: Buuu...
Ale zaczął się Nowy Rok, trzeba mieć nadzieję, że będzie lepszy, zdrowszy i bogatszy ;-) I tego sobie i wam życzę!

Hej!
Ja życzę Wam udanego całego roku...oby był lepszy niz poprzedni!!
U nas po imprezie... dzieci obudziły się o 12 :) ale ja mama rozrywkowa....wzięłam Jakuba do nas...a jaki był zdziwiony, że na dworze jeszcze ciemno... Rano jeszcze patrzył w okienko czy nie ma światełek :) A my niewyspani bo snu zaledwie niecałe 2 godzinki było :)
Nineczko dużo zdrówka!!

Witamy i życzymy wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Wczoraj w nocy wrócilismy z zW-wy, fajnie było, odpoczelismy, Antos tez był grzeczny, obkupiłam sie chyba na rok i Antka też:-D:tak: bylismy w wielu miejscach.
a w Olecku tez duzo sniegu. Nineczko a Piekna Góra funkcjonuje??Bardzo chce na narty, jutro jedziemy do chirurga na wizyte, a 6 stycznia bedzie operacja wodniaczka:-(

hej dziewczyny!
W Gd i Sopocie było super. Odpoczeliśmy sobie z mężem. Zdjęć nie mam bo aparatu nie braliśmy ze sobą, są tylko wspomnienia w mojej głowie:-)
U nas dziś śliczna pogoda, byłam z Filipkiem na spacerku fajnie było.

Pozdrawiam was!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Hej!
Alez mamy piękną pogodę... I my byliśmy na spacerku...w trójeczkę!! Co bardzo rzadko się zdarza :) Mąż ma do 7 stycznia wolne więc tylko jeździ na prywatkę...a dzisiaj zrobił sobie wolne... Jaka ja jestem happy :) No i trzeba jakiś pomysł wynaleść na wieczór hihihi może mała posiadówka a później wieczór we dwoje :)
Pozdro!!

reklama
Witam się...:-)

Za dwulatkowe zyczonka dziękujemy....:tak:

I jeszcze raz Wszystkiego naj... w Nowym Roku!

U nas wszystko ok... Wszystkie imprezy się udaly....:-) Julkowy bilans dwulatka też ok, zaszczepiona przeciwko pneumokokom - nawet nie pisnęła :-) Przy okazji zważyliśmy Wiktora i wyszło.... 10,5 kg dziecka :szok:
Poza tym staram się doprowadzić wszystko do porządku po tym światecznym lenistwie....

Miłego dnia Wszystkim!
A! I witam Nowe mamy z Olsztyna.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry