reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Ja weekend spędziłam w szkole. BYłam taka wymęczona, że nie moglam sie obudzic rano.
Porobilam sobie w realu jeszcze troche zakupow :-)
Poza tym ok. Pozniej was podczytam to sie odezwe (jak dojde do siebie)
pa

reklama
hej dziewczyny!
ja na chwile teraz bo mam troche pracy w domu.
Choinkę pokażę ale dopiero wieczorkiem jak bedziemy palić bo wtedy ładniej wyglada:-)

pozdrawiam

Witajcie!
Ja równiez weekend spedziłam w szkole... na szczęscie teraz miesiąc wolnego...i sesja :/
Był ze mną Marcin...pojechalismy do znajomych...jeszcze dzisiaj się nie wyspalam hihihi
Zabrałam się dzisiaj za porzadki...zrobiłam kuchnie ale tak od A do Z włącznie z szafkami i ich zawartością :)
Pozdrawiam gorąoc

Widzę, że gorączka świąteczna dopadła już wszystkich ;-)
Kinga - gdzie zdjęcie choinki :confused: Poprawiaj się szybko!

Jak ja nie cierpię się pakować! A już szczególnie na tyle dni. Nie mam pojęcia nigdy co do tych toreb włożyć :no:

O mamo! Współczuję wam sesji :no: Już prawie zapomniałam jak to jest ;-) Życzę powodzenia!

Hello!
Ja wreszcie wyspana...ale mi dobrze hihihi
Kinga właśnie gdzie ta choinka?
U nas prawdopodobnie bedzie jutro...Musimy najpierw pozwozić ozdoby od moich rodziców...latem przy przeprowadzce nie pakowałam ich :)
Nineczka...a sesja to mic strasznego kilka tygodni i po krzyku hihihi ja jeszcze trzy sesje przed sobą i obrona... :)

A obronę akurat miło wspominam, choć nie powiem, że stresu nie było :-D

martaja - co studiujesz?

Kinga - kopniak w tyłek za choinkę
27.gif

Właśnie zbieram manatki i w drogę! Jak znajdę chwilę i dostęp do komputera to sie odezwę.
Miłego dnia!!!

Hej babeczki
Jakiś smętny dziś. Amelka załatwiła mi dwa okna danonkami i muszę je jeszcze raz myć... :sorry2: Poza tym też ciągle sprzątam. Zawsze coś się znajdzie do roboty.
U nas również jest zwyczaj, że choinkę ubiera sie w poranek wigilijny. Popołudniu zabieram sie za pierogi już. Zamrożę sobie i będzie z głowy chociaż jedno.
Chociaż dużo roboty to i tak uwielbiam te święta :-)
Wczoraj kupiłam Amelusi dwie piękne bluzeczki i spódniczkę. A wcześniej jeszcze sukienusię na wigilię :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry