reklama

Mazurskie mamy !!!

Oj Marta! Zazdroszczę!!! Ale jeszcze do wtorku i ja pobyczę się w Białym :cool2: Już nie mogę sie doczekać.
Niby nie pracuję ale ta monotonia dnia każdego mnie dobija :-p;-):cool2:
Ale oszczędna jestem dzięki życiu w Gołdapi :szok: Mąż był dziś w szoku jak zobaczył mój portfel, przez ponad miesiąc nie wydałam ani grosza :cool2: Ale niech się chłopina nie martwi - odbiję sobie w Białym hehe :-p

reklama
własnie przegladalismy zdjęcia antosia, same zobaczcie, porównajcie jak mial kilka dni i teraz, całkiem inne dziecko:tak: chyba mi ktos go w między czasie podmienił:-D
2146598266.jpg

1168632724.jpg

1168436726.jpg

Ty mi chyba w myślach czytasz :szok: Właśnie oglądałam fotki na waszym blogu :-D
Ależ te dzieci się zmieniają szybko! Za szybko...

Zabijam czas czekając na wieści o Mai... Źle z nią :-(

hej dziewczyny
czuje sie o wiele lepiej niz wczoraj, piję coldrex maxgrip i jest ok! poce się jak...:baffled: choróbsko wyłazi ze mnie:happy2:

Antosjest boski, przystojny mały mężczyzna:tak: Zmieniają się nam dzieci to fakt, mój Fifi zaraz roczek bedzie miał i pewnie jak bedzie blisko 2roku to bedzie zupelnie inaczej wygladał, az ciekawa jestem :cool2::-)

dziewuszki a wy co? wyjechałyście czy co:confused::-)

U nas ok, ja się kuruję...
Po kąpieli Filipka będziemy z mężem stroić choineczkę:tak::-) potem pokażę na fotce.

Pozdrawiam Was
odezwicie się halooooo !!!!!!;-)

Hej!
Jakoś dziś tak czasu mało na cokolwiek :confused: O jutrze wolę nie myśleć - przez swoje lenistwo i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę czekają mnie dwa prania, sprzątanie domku, prasowanie i pakowanie :wściekła/y: Oj jak mi się nie chce!!!! A na dodatek mąż wraca dopiero ok. 21-szej i znikąd pomocy :cool2:

Kinga - pochwal się choinką! U mnie w domu ubiera sie ją dopiero w wigilijny poranek.

maarta - jak tam wypad? Udał się? Portfel pusty? :cool2::-D

Grubelku, Natala - meldować się po weekendzie!

hej, zyje:tak: własnie wróciłam od kosmetyczki, nowe tipsy robiłam.
a wczoraj dalysmy czadu z koleznaka, wróciłysmy z białego o 22:tak: przeszłysmy chyba wszytskie sklepy, Nineczko galeria biała jest extra, taka z prawdziwego zdarzenia, jak galerie w Wwie, mozna przyjezdzac i wydawac pieniążki. Portfel oczywiście pusciutki:tak: ale prezenty wszystkim juz kupiłam:-)i sobie kilka rzeczy też;-) min 3-4 godz chodzenia po sklepach:tak:
u fryzjera tez byłam, włoski mam jeszcez krótsze, fryzurka taka sama jak była.
kinga kuruj sie żeby na świeta byc zdrowa, no i na zdjecie choinki czekamy:tak: my w tym roku nie stawiamy choinki, poczepiałam tylko lampki i jakies pierduły swiateczne, antek wszystko ciaga i boje sie ze pociagnie na siebie choinkę ale za rok juz bedzie:tak::tak: bo my zawsze żywą stawiamy:tak::-) Dobrej nocki Laseczki:-)

reklama
Witam się o pranku..

Cierpię na bezsenność... buszuję od 6.30...:baffled:

Maarta Antoś bardzo się zmienił.... zresztą wszystkie dzieciaczki się zmieniają....:tak:

U nas nic ciekawego.... Powolutku przygotowania do Swiąt....i urodzin Julki.... W sobote zakupy... koszmar... Już powiedziałam mężowi że za rok wyjeżdżamy gdziekolwiek gdzie wszystko podadzą pod nos...:-)A w tym rokuu... wigilia w domku w pierwszy dzień Swiąt do mojej mamy a po południu do drugiej babci i wracamy w drugi dzień....

Miłego dnia Wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry