reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko coś wyjątkowego..... moje dzieci? :confused::-p

A na powaznie nie pamiętam ale Hania miała chyba skaze białkową..? :confused: Bo ja Julke od 8-9 m-ca przyzwyczajałam do danonków... najpierw po pół potem po całym... teraz wcina już i Danio czy jakieś inne...

O! Kinga... fajnie wyglądasz...:tak:

reklama
witam!

nineczko grtki dla Hanusi:tak::-)!!!!! Jak tak oglądam ten filmik to i mi zaraz przypominają się pierwsze kroczki Filipka.

A ja dzisiaj od rana czuje się jakby mnie czołg przejechał
masakra

Miłego dnia!!
for all

Dziękujemy dziewczyny :-)
Kinga - co sie dzieje?
maarta - dobre wieści - sypią sztucznym śniegiem na Pięknej Górze :cool2:

Słońca nadal u nas nie ma ale i tak idziemy dziś w końcu na spacerek. Może zaliczymy jakieś zakupy - muszę kupić coś małżowi na gwiazdkę :baffled: Młoda śpi więc szybko wstawiam pranie i szykuję się do wyjścia.
Miłego dnia!!!

Hej!
Jak ja sięczuję... Siedziałam przy jednym projekcie do trzeciej w nocy... Dzisiaj już tylko dwie małe mapki i koniec na grudzień :)
Nineczko brawo dla Hanusi!! Kiedy ja się doczekam pierwszych kroczków?
A co do prezentów to ja nie mam wogóle pomysłu co kupić mężowi na gwiazdkę... Pustka!!
My o 14 wychodzimy na spacerek...No i ja po kozaczki do szewca bo flek mi się zgubił :)

nineczko choróbsko znowu jakieś sie do mnie przyplątało:-( Głowa mnie napierdziela strasznie, męża też.. masakra
martaja pisz pisz dziewczyno jak trzeba:tak::cool2:

My własnie wstaliśmy, ucieliśmy sobie wszyscy drzemkę, troche zawsze człowiek wypocznie.
Teraz czekamy na pizze bo sobie zamówiliśmy.
Też byłam dziś na spacerze z synkiem ale cholernie ziiimno:baffled: brrr

pozdrowionka dla was!
i buziol;-)

reklama
Kinga zdrówka!!!
Nineczko ale mi radosc sprawilas, supe, wiec w tym roku pojezdze na nartach:tak:
a ja matka egoistka jade jutro sama z kolezanka na cały dzien do białego, do fryzjera, na zakupki, chłopaków zostaaiamy w domku, antos do babci :tak: troche odpocznę:tak: bo ostatnio żyje na maxa, na nic nie mam czasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry