Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

one tak ciezko to przechodza a za nimi i my. Także rozumiem Ciebie Grubelku że czasmi brakuje sił dlatego zycze jak najszybcjej zdróweczka i jak najszybszego naładowania bateryjek :-):-):-):-) Dla Martajki rownież oby Jakubek nie zachorował zdróweczka zycze. 
ciągle coś.. teraz tylko czekam na piątek! jakoś wytrwam heh a w sobotę na balety z mężem idziemy!:-)

cirkawi mnie ten twardy orzech do zgryzienia... a tak powaznie trzymam kciuczki za rozmowe:-):-):-)

Naprawde jestem pełna podziwu i komleksów. 

W nocy standardem ostatnio są godzinne ryki z powodu pierdzioszków
(ło matko ale gramatyka). Ostatni raz widziałyśmy się26 lat temu więc będzie o czym pogadać przy farbowaniu ;-)

wczoraj się pojawiła a dzis synus już mnie użarł.... uff... licze na to ze teraz już pójdzie i skończy się marudzenie....

:-) ja tam sie cesze że mam ta pracę. A Filus z babcią w domu urzęduje do południa i też jest fajnie, nauczył się tańczyć!
boski widok, nagram i wam pokażę przy okazji.
a dzisiaj to juz padam, a jutro albo w czwartek prosze włączyć tvp3 o 18 bo dzisiaj pół dnia wywiad ze mna krecili, no i z Burmistrzem też;-)byli dzisiaj u mnie w Urzedzie :-)normalnie niedługo lokalna gwiazda zostanę,
wczesniej był ze mna wywiad w Olsztynskiej a teraz to juz w tv bede
komu autograf??