reklama

Mazurskie mamy !!!

Ależ tu dziś cisza.. Jak makiem zasiał ;-)
Za nami kolejna koszmarna noc, cały czas płacz i drapanie. :no:

Nineczko - współczuje choroby. Zdowiej szybko :tak:
Ja też jak jadę do szkoły na weekend to strasznie tęsknie za Amelką, ona z resztą chyba też bo jak wracam to mnie na krok nie odstępuje :cool2:

reklama
Witajcie!
Ależ dzisiaj pochmurno... buuu Ja dzisiaj wyspana że hoho :) Ostatnio Jakub kilka nocy budził się o 4 rano bawił się z pół godziny i zasypiał... Ale nie zmienialam mu pieluchy ani nie dawałam mleczka...tylko soczek... No i dzisiaj godz 4 Jakuba słychać... Poszłam do niego dałam smoczek i zasnął :) Może kryzys minął :) No i zacząl ladnie spać w dzień bo ostatnio tez tylko godzinkę spał a zawsze około 3 sypiał... No ale wczoraj już było ok...
Dziewczyny mały mioe chce mi pić mleka... Rano dałam mu gęstą kaszkę łyżeczką a wieczorem wmusiałam butlę ale z kaszką... Kurcze jakoś nie chce załapać...a jak już zassie to wypije całą bez przerwy :confused: I bądź tu mądra :wściekła/y:
No a dzisiaj już po drzemce leży na podłodze i się bawi... Wczoraj przestawiliśmy w pokoju...no i teraz jest szał na dvd i dekoder... Trzeba uważać...
Nineczko mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i będzie juz wszystko ok
Natala i ja też do szkoły na weekendy jeżdże...na szczęście dopiero za dwa tygodnie... Jakub choć malutki jak mnie nie ma słabiej śpi i taki markotny... Ale za to ja strasznie za nim tęsknie... Jak wchodzę do domku to ten jego uśmiech od ucha do ucha zawsze mnie wzrusza...

A oto mój skarb
2050588762.jpg

2044228762.jpg

Witam. Byliśmy u dermatologa, wyczekaliśmy sie ponad 2 godziny w kolejce ale chyba sie opłacało bo widać ze kobieta sie zna na rzeczy. Dala masc, jakis plyn i krople. Za tydzien jeszcze kontrol ale powinno byc juz dobrze

Natala - i co to w końcu jest :confused: Ważne, że już dobrano leczenie.

U nas noc byłą koszmarna :szok: Czwórka wyłazi małej baardzo chyba boleśnie, bo przejęczała całą noc! Ja dziś na rzęsach chodzę a ten mały troll zasnąć nie zamierza :dry: Ale dziś to już było moje dziecko - pogodne, rozbawione... Ufff...

martaja - ależ fajny pulpecik z Jakubka :-) Oczyska ma jak talerze duże, przystojniaczek z młodego wyrośnie :tak:

Kinga! Żyjesz?
Marty dawno coś nie było, że o Madzi już nie wspomnę :dry:

Natala dobrze że doktor byla do rzeczy i mam nadzeję, ze leki pomogą ;)
Nineczka oj tak Jakub oczka ma piękne :) ( wiecej zdjęć na www,jakub2007.smyki.pl ) A i ulpecik z niego...w końcu 9 kg to nie mało :)
Oj biedna twoja niuńka z tymi ząbkami... U nas też zęby, ale pierwsze mały jak nie ma nic pod ręką łacznie ze szczbelkami od łóżeczka to przygryza paluchy, język a nawet dolną wargę i to tak, że ma cała czerwoną o środka i boję się, żeby ranki nie zaczęly mu się tworzyc...

Witam się kawowo i porannie :-)

Doktor nie robiła Amelusi badań bo jeszcze jest za mała, ale powiedziała, żeby zmienić jej proszek na dziecięcy, myć tylko mydełkiem bambino, nie dawać czekolady, kakao, mandarynek i pomarańczy.
Zaraz lecę do apteki po tą maść robioną.
Później cały dzień nauki, bo jutro znów szkoła :dry: Amelka jak wstanie to wyrusza na cały dzień do mojej siostry, żebym miała spokój :happy2:
Może jeszcze wieczorkiem uda mi się wyciągnąć M. na zakupki, bo w końcu wczoraj Matki Boskiej Pieniężnej było, no nie :-D:-D:-D:-D

Martaja ślicznego masz synka :tak: Szkoda tylko, że bidulek męczy się z tymi zębiskami

No i witam się....:-)

Przedwczoraj wieczorem Julka miałą wysoką gorączke.... wczoraj byliśmy u lekarza, prawdopodobnie jakaś infekcja... tylko bez kataru i kaszlu itp.... Dziś już ok...temp spadła i noc spokojna....

Natala miejmy nadzieje że to pomoże Twojej Amelce....:tak:

U nas nic poza choróbskiem się nie dzieje...

Miłego dnia Wszystkim!

Witajcie. I ja kawowo... Bo jakas niewyspana jestem :/
Natala...oj czoraj Pieniężnej było...to i może u mnie jakieś zakupy będą :) Jednym słowem mała ma dietkę, żeby wykluczyć na co jest uczulona...biedactwo. No i mam nadzieję, ze maść pomoze :)
Grubelku życzymy zdrówka dla malej ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry