reklama

Mazurskie mamy !!!

Oj znowu cisza...
Ja czekam na męża końzy już prace ma zajechać jeszcze do sklepu po "prowiant", bo wieczorek mamy rozrywkowy :) Przychodzą do nas znajomi również z dzieckiem...
A ja przed chwilka wróciłam od koleżanki...no trzeba było lampkę szampana na ten nowy roczek wypić hihihi
Chociaż dzień mi się tak nie dłużył samej :)
Mały rozrabiaka wariuje ...nauczył się otwierać kuchenne szuflady...o zgrozo!!

SOBOTA
Witajcie. Widzę dziewczyny macie weekend zajęty bo na bb cisza :) Ja dzisiaj wyspana..chociaż późno spac poszalm ale mój synek wie kiedy ma być grzeczny i spał dzisiaj 11,5 h bez przerwy...czyli od 20-7.30 :)
A co tam u was?

reklama
u nas nie za ciekawie....:cool: syn chory, męczy go kaszel i katar...
ja też zakatarzona,choć dziś już lepiej bo wziełam dobre tabletki
w pracy całkiem dobrze tylko że ciężko no a w domu to padam na cycki ze zmęczenia.
dzis mam dzień odpoczynku wiec korzystam i dużo odsypiam...

pozdrawiam!

Zdróweczka wszytskim zyczymy!!
No my niestety tez czasu bardzo mało mamy... ciagle to samo-praca- dom, i tak w kółko a pracy i zajec niesttey coraz wiecej. Ale i rozrywki tez troszke bylo bo w piatek miałam impreze w urzedzie, mielismy kulig i potańcówkę:tak: wczoraj pół dnia umierałam, a dzisija zaraz lecimy na spacerek i dziadków poodwiedzać, pozdrawiamy!

witam
Ja mam ferie i spędzamy je u dziadków. troche wolności . ale i tak nie jest żle. Mój Szymo chodzi do żłoba i od rana do 15 mam wolne. tak sobie organizuje ze zrobie co trzeba, zakupy ,pracnie, gotowanie, sprzatanie i wymęczona lece po skarba. Kiedy go odbieram zyskam nowej energi ale tylko dla niego .Nie odstępuje mnie na krok. Potem o 20 zasypia a ja razem z nim bo sily znów trace.
pozdrawiam wszystkie mamusie mazurskie.
usprawiedliwiam sie troche- bo dostep do internetu mam tylko u swoich rodziców a wiec nie bede za czesto. ale w miare mozliwosci staram sie tu zagladac.

Witam cieplutko WSZYSTKIE MAZURSKIE MAMY!!!!!!!!!

Niestety dopadła mnie i mojego meża choroba boje sie że zaraże małą :szok: Macie może jakiś skuteczny sposób na przeziebienie ?

Karmię piersia i zdaje sobie sprawe ze nie wszystko moge zazywac. Mysle o aspirynie albo Tabcinie zawsze mi pomagał ale powiem szczerze boje się:shocked2::shocked2: Poradźcie co Wam pomagało. Sciskam :-):-):-)

Kucia najbezpieczniej bedzie zazyć apap albo jakis inny lek zawierajacy paracetamol, do tego wit c i rutinoskorbin, na przeziebienie jakies syropki typowe dla dzieci, sa tez takie syropy witaminowe wzmacniajace, w kazdym badz razie powinnac brac takie leki, które podaje sie małym dzieciom.

Hej!
No i po weekendzie... Może i na szczęście :)
Widzę połowa się rozchorowała...życzymy zdrówka! U nas na szczęście wszyscy zdrowi i weseli:)
Kinga, Kucia śliczne maleństwa.
Kucia dokładnie zgodzę się z Martą co do leow...ni oczywiście somowe sposoby "naszych babć"
A u nas jutro ważny dzień...trzymajcie kciuki ;)

reklama
Witam się...:-)

U nas tez choroba..... W w sobote dostał gorączki, J cały czas stan podgorączkowy.... U W to raczej od zębow, a u J do tego jeszcze mała biegunka... dzisiaj jużlepiej ze wszystkim tylko W marudzi...:baffled: Kilka nieprzespanych nocy i padam na pysk....

Nie mam siły dzieczynki....:-(

Kucia masz sliczną córcie.... jaka maleńka... ja już zapomniałam jak moje takie były....;-)
Kinga zdrówka dla Filipka...

Maarta a Ty jak zawsze imprezujesz... zazdroszcze... haha...:tak::-)

Miłego dnia Wszystkim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry