Grubelek
mamy lipcowe'07
noooo...........no to suuuper cieszyć sie tylko!;-):-) chyba za czesto mąż cie nie zaskakuje co
aż parsknęłam jak go zobaczyłam z tą "wiechcią".... ale ze mnie paskuda....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
noooo...........no to suuuper cieszyć sie tylko!;-):-) chyba za czesto mąż cie nie zaskakuje co
aż parsknęłam jak go zobaczyłam z tą "wiechcią".... ale ze mnie paskuda....

Nelucha dostała zabaweczke oj jak sie cieszyła Skarbus mały. 

ZDRÓWKA ŻYCZĘ!

na czas remontu . Ja bym tak zrobiła. no tak cała ja... za dużo mam na głowie to dlategoKINGUŚ Gratuluje spostrzegawczości :-):-):-):-)

I tak... odnośnie zaropiałego oczka Julka miała jak była malutka i dostaliśmy maść-antybiotyk przeszło po kilku dniach - Gentamicin 0,3%, a co do niespania w nocy... może miała kolkę? dawałas jej Plantex czy cos takiego? jakieś masaże brzuszka okłady z ciepłej pieluszki...? a może ząbki...? ślini się już... wiesz moje dzieci od 3 m-ca sliniły się i złościły a zęby Jula miała dopiero po skończonym 9 m-cu a Wik po 6 m-cu.... No i ciesze sięże z pęcherzem się wyjaśniło....
pamiętam jak był taki maleńki....:-) Ja na Twoim miejscu przeniosłabym się na czas tego remontu...
smarujemy ale chyba w pt znowu do dermatologa.... eh... zobaczymy...

Neluni zaczełam podawac Plantex i masowac brzusio dzisiaj jest juz lepiej chociaż jestem czujna i cały czas obserwuje. 

Zamierzam zabrać go do kina i na kolacje 

wyjatkowo popilnuje Neluszke jego siostra chociaż sama nie wiem zobaczymy jak sie bedzie czuła kruszynka najwyżej zostaniemy w domku i tak pewnie bedzie miło....

SUPER!