K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ah jak chciałabym jesczcze raz wskoczyć w suknie ślubną i przeżyć to wszystko co wtedy czułam

W sobote czeka nas impreza u nas w domu kuźwa się wkopałam no.. ale pierdziele nie bede szalała z menu
3rodzaję miesa i zakąski styka he;-)
no chyba że bedziecie grzeczne i nie bedziecie się śmiały!

pewnie też całkiem całkiem.

a konkretnie wiecIE co mam na mysli 

Szefowa mówiła że W maju to tego czuć nie bedzie bo przenoszĄ konie kilka domów dalej do stajni. Nie wiem zobaczymy trzyma mnie tylko to że oni organizuja dość duzo wesel i ładna okolica koło jeziorka także sciemy chyba nie ma;-);-)

FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚ 
Obiecujemy, że nie będziemy się śmiały 

W pracy kocioł - koniec roku w księgowości
- nawet nie mam czasu ani siły, żeby wieczorem usiąść przy kompie...
Rozpisałyście się babeczki, dobrze, dobrze...
Cuuudo... Chętnie bym powtórzyłą ale bez tego planowania, zamawiania, umawiania ;-).
Bawi sie grzecznie, od czasu do czasu przylatuje, przytula się, daje buzi... Ale milutko...
Nasz dotychczasowy ma już lat 18cie i jest nie do zajeżdżenia ale niestety w golfie dwójce z małym berbeciem na dłuższych trasach troszkę ciężko. Za tydzień odbiór i kolejna wycieczka do Białego. W pracy mam urwanie głowy, te 8 h mija nawet nie wiem kiedy
Na szczęście już wkrótce wraca koleżanka, która jest na zwolnieniu i trochę zwolnimy my tempo hehe.
To pewnie znów z zapasem na tydzień ;-)
Dobrze, ze juz jesteś, bo jakoś tu dziwnie bez Ciebie
Zawsze kiedy nie weszłam to był jakiś pogodny pościk od Ciebie...
Zostań z nami na dłużej... 
I fajnie że autko zmieniacie.... duzy bagaznik to podstawa...

No Filip w kabinie... tez pyszny...

;-)
ale lekarka mówiła ze moga byc wymioty.... jutro idziemy do lekarza i zobaczymy co dalej....
nigdy o nim nie słyszałam....