Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nie tylko wy po cywilnym... 

ja tez... 

ale jakoś teraz to juz ..... chyba musztarda po obiedzie... stara i do tego z dwójka dzieci przy nogawkach.... ( i broń Boże nic nikomu nie zarzucam... tylko sama sie smieje z siebie..) Ale fajnie dziewczyny... a kiecki pokazecie...?
Takie białe... z welonem.....
na szczęście bez antybiotyku... hasco-sept, clemastinum, nasivin, wapno i maśc majerankowa.... wszystko w domu miałam więc obyło się bez apteki....
i pt kontrola....

Na ślub nigdy nie jest za późno. Sukienki na pewno pokażemy, jak już je będziemy mieć. No, ale w naszym przypadku obędzie się bez welonu... 

dobrze że Amelka zdrowiutka....
a! no i chciałąm zajść do przedszkola dowiedzieć sie co i jak....
bo planuje Julke od wrzesnia wysłać.... niech połobuzuje innym...

ale co zrobić może pójde na przekur wszytkim i podczas mszy z chrzcinami założe welon hahaahahahaa 

żartuje ale by było

Wiesz juz ile bedziecie mieli gości? U nas naliczylismy 60 nie jest to dużo tak mi sie wydaje.

Dla Juli miałam taki.... LEŻACZEK - BUJACZEK FIRMY "TAKO" L LUX (315907249) - Aukcje internetowe Allegro zdecydowanie nie polecam Jula wogóle w nim nie chciała siedzieć...
jest jak na leżak ciężki, niewygodny ma sztywne pasy itd....
Wikowi kupiłam taki.... Leżaczek FISHER PRICE 0-9kg z wibracjami GRATISY (311681340) - Aukcje internetowe Allegro i ten bardzo sie sprawdził.... wogóle Fisher price się sprawdza...;-)
ah jak chciałabym jesczcze raz wskoczyć w suknie ślubną i przeżyć to wszystko co wtedy czułam

W sobote czeka nas impreza u nas w domu kuźwa się wkopałam no.. ale pierdziele nie bede szalała z menu
3rodzaję miesa i zakąski styka he;-)
no chyba że bedziecie grzeczne i nie bedziecie się śmiały!
:-)