Grubelku Kochana mam nadzieję, że to nic poważnego, bo już się zaczynam martwić... :-(
Kucia mnie włoski tez wypadły, ale krótko, a ja się nawet cieszyłam, bo mam strasznie gęste włosy, które sprawiają mi dużo kłopotów...

Co do serduszka Neluszki to nie przejmuj się. Ja wiem, że to wszystko strasznie brzmi, bo sama przez to przeszłam. Miało już dojść nawet do operacji, a tu nagle natychmiastowa poprawa wyszła i jak tak dalej pójdzie to obędzie się bez niczego. Malutka dziurka to wcale nie tragedia jak się wydaje. Dzieci wyrastają z tego. Mam nadzieję, że trafisz do doktor Zabłockiej, bo to super kobieta i doktor. Ona Ci na pewno wytłumaczy wszystko, żebyś się nie martwiła na zapas. Także głowa do góry
Kinga jak nudności?? A może to jakaś fasolka ulokowała się w Twoim brzuszku...? :-) Buziaki dla Filiponka od ciotki Natali i Amelki ;-)
Co do tej płyty demo to chyba się rozczarowałam. Chodzi mi o ten zespół z Ilawy... Na szczęście moja ciocia szukała nie dawno kapeli dla mojej kuzynki z Niemiec i dała mi trochę namiarów. Jutro będę dzwonić i zobaczymy...
Dobranoc Kochane