natala_2006
Fanka BB :)
Witam się i ja wieczornie...
Kucia ja nie jestem na wychowawczym, ale wiem ile moja bratowa dostaje więc wiem, że to śmieszna kwota
Co do ślubu i chrztu nie zadawaj sobie tyle pytań bo będziesz bardziej zestresowana niż to warte, będzie co ma być
Neluszka jest już taaaaaaaaaaka duzia
Śliczna pyzulka 
Ja raczej nie mam ostatnio planów na weekendy, rano może poprosze tatę, żeby nas zawiózł do siostry, a później na cmentarz do dziadka :-(
Jakoś nie mogę się pozbierać po Jego śmierci, ostatnio straciłam też koleżankę z grupy ze studiów... ehh
I tym pesymistycznym akcentem zakończę ten wywód, bo łezki się w oczach kręcą...
Dobranoc
Kucia ja nie jestem na wychowawczym, ale wiem ile moja bratowa dostaje więc wiem, że to śmieszna kwota
Co do ślubu i chrztu nie zadawaj sobie tyle pytań bo będziesz bardziej zestresowana niż to warte, będzie co ma być
Neluszka jest już taaaaaaaaaaka duzia
Śliczna pyzulka 
Ja raczej nie mam ostatnio planów na weekendy, rano może poprosze tatę, żeby nas zawiózł do siostry, a później na cmentarz do dziadka :-(
Jakoś nie mogę się pozbierać po Jego śmierci, ostatnio straciłam też koleżankę z grupy ze studiów... ehh

I tym pesymistycznym akcentem zakończę ten wywód, bo łezki się w oczach kręcą...
Dobranoc
rano zakupy końcowe jeżeli chodzi o chrzest okapnik swieca i takie tam. Póxniej kilka zakupów do domku. Neluszka z tatulkiem dzisiaj była na spacerku. Pogoda nie za fajna u nas ale najwazniejsze że nie padało. Kurcze mała od wczoraj marudzi że ho ho
wkłada paluszki do buźki i widac że drapie dziąsełka. Popiskuje dałam jej czopka i usneła. Masowałam szczoteczka tez pomogło ale na chwile no i oczywiście żel tez wmasowałam w dziąsla. I tak bywa.... My dzisiaj domowo spedzamy dzionek i wieczorek czyli przed telewizorem:-)

ah slicznie razem wyglądacie. Ja Filolka chrzciłam jak miał 3miesiące i nie narzekam było ok
ale moja Szwagierka juz prawie rodzi, tzn jest juz w szpitalu, w w-wie i jak urodzi mam do niej jechac na kilka dni i pomóc, niestety ma tak natarczywa teściowa, ze poprosiła mnie zebym przyjechała, zeby tylko tesciowa sie nie oferowała z pomoca bo Babsztyl uparty jest i przekonany o swojej racji. Tak więc wszystko sie rozegra w ciagu kilku dni, najwyzej urodzinki beda w weekend majowy. Zobaczymy bo i na weekend planowalismy dluższy wyjazd;-)