K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Oj laski ile załatwiania z tym ślubo -chrztem
. Pewnie wiecie co mam na myśli. Najgorsze to te ostatnie duperelki są najbardziej pracochłonne
Wczoraj wybrałam ostatecznie suknie i dodatki sama nie wiem jak ja bede w takiej ogromnej sukni sie poruszać a co dopiero tańczyć

A wybrałam wersje najprostszej kiecy
Jakoś to bedzie.... mam nadzieje
Jutro fryzjer. pojutrze kosmetyczka i tak dzień mija. zA chwile wychodzimy na spacer z Neluszka ładna pogoda w Olsztynie a pod wieczór robimy ze znajomymi grilka - mam nadziej że pogoda dopisze.
\Witam słonecznie!!!!!!!!!!!
Kurcze ładna pogoda to i pUsto na BB. Oj laski ile załatwiania z tym ślubo -chrztem
. Pewnie wiecie co mam na myśli. Najgorsze to te ostatnie duperelki są najbardziej pracochłonne
Wczoraj wybrałam ostatecznie suknie i dodatki sama nie wiem jak ja bede w takiej ogromnej sukni sie poruszać a co dopiero tańczyć
A wybrałam wersje najprostsza kiecy
Jakoś to bedzie.... mam nadzieje
Jutro fryzjer. pojutrze kosmetyczka i tak dzień mija. zA chwile wychodzimy na spacer z Neluszka ładna pogoda w Olsztynie a pod wieczór robimy ze znajomymi grilka - mam nadziej że pogoda dopisze.
izakasia pewnie że możesz dołaczyc kobitkooooooo witamy cieplutko i serdecznie !!!!! fajnie że jesteś i fajnie że z Olsztyna tak jak ja:-):-):-) moze się kiedyś wybierzemy na spacer razem??????
Kinga85 cos nowego robiłas z herami?????? koniecznie pochwal się !!!!!!
maarta100 koniecznie pozdrów szwagierke !!! mam nadzieje że już niedługo wyjdzie do domku z maleństwem.

a potem to juz piore w proszku w pralce normalnie. 
;-)
. Póki co walczymy tak sobie i kłócimy się, bo obie jesteśmy uparte (choć ja przy niej to jestem pikuś
)