Magdziara witaj!
No i reszta ekipy również hehe!!
My po weselu, poprawinach...zakwasy w nóżkach jeszcze nie zeszły. Ale wbawiłam się za wszystkie czasy! Później jakąś fotkę wrzuce ... JAkubcio nie był z nami na weselu ale za to na poprawinach się wyszalał...
Dzisiaj mamy słoneczko...więc jak w miarę dojdę do siebie to wyskoczymy z małym na spacerek...
No i reszta ekipy również hehe!!
My po weselu, poprawinach...zakwasy w nóżkach jeszcze nie zeszły. Ale wbawiłam się za wszystkie czasy! Później jakąś fotkę wrzuce ... JAkubcio nie był z nami na weselu ale za to na poprawinach się wyszalał...
Dzisiaj mamy słoneczko...więc jak w miarę dojdę do siebie to wyskoczymy z małym na spacerek...

) ale szczere i gorące życzenia
Na długi weekend pojechaliśmy do Białegostoku - odwiedziliśmy dziadków Hani i zrobiliśmy spore zakupy do domu (umywalki,kibelki,wanna,glazura, panele itd. itp.) Umęczona wróciłam strasznie. Do15tej siedzę w pracy a potem zajmuję się małym wulkanem energii, bo mąż od razu po pracy pędzi na budowę i wraca jak Hania już śpi :-( A potem to już tylko marzę o śnie hehe Ale wizja przeprowadzki latem trzyma mnie przy życiu ;-) Dziś siedzę w domu, bo nie ma kto zostać z małą-rodzice wyjechali-więc mam w końcu czas żeby zobaczyć co u was - przynajmniej dopóki mała śpi

Jestem na moment miedzy przymierzaniem sukienki a kosmetyczką tyle tego zamieszania. Ale pewnie wiecie co mam na myśli. Dobrze że zajechała do nas mama i zajmuje się troszke Neluszka bo bym sie nie wyrobiła ze wszystkim. Jutro odbieram sukienke a pojutrze ślub....
.
3maj sie!