natala_2006
Fanka BB :)
Kucia Kochana trzymaj sie. Nie daj sie zjesc stresowi :-) Za Nelusię tez trzymam kciuki
Wszystkiego dobrego Kochane
Wszystkiego dobrego KochaneObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystkiego dobrego Kochane

odezwij sie koniecznie i fotki pokaż nam!
Nic się już tam nie dzieje. Za godzinkę siadam przed serialami a małża wyganiam na spacerek z córcią, w końcu prawie jej nie widuje, więc niech zacieśnia więzi
;-). Hania odsypia wycieczkę i obiadek (pierwszy raz w życiu włomotała całego kotleta mielonego i ziemniaki - porcja jak dla mnie hehe) a ja mam chwilę na bb ale tu takie puchy 
no ale było fajnie:-) Filip to chyba zaraz jak go wykąpiemy i zje do padnie na klate heh 
a jasne niech tatus pobedzie z córcią! Hania sie nachodziła to i apetycik miała spory
.
. Neluszka dawała czadu na chrzcinach popłakała ale moge z cała pewnością powiedzieć BYŁO TO NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU. I teraz wiem co maiałyście na myśli chcąc to powtórzyć. Wybawiłam się za wszystkie czasy ale buty suuper nic nie obcierały za to zakwasy mam megaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!