reklama

Mazurskie mamy !!!

hej hej!!!
Kucia wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze zycia!!!!:tak: Pieknie wygladałas, cudna suknia.... ech ochłoń troche z wrażen i na wpadaj wszytsko opowiadać:tak:
I składamy spóźnione życzenia urodzinowe Amelci:-)
Kinga super fryzurka, Kobieto zmieniasz sie co raz hehehe ale jak najbardziej na dobre:tak: zreszta taka ładna dziewczyna jak Ty zawsze ładnie bedzie wygladac.
a u nas kupa roboty niestety, do tego super pogoda i wcale nie ma nas w domku, korzystamy z pogody, jezdzimy na rowerach, chodzimy na grile, a wieczorami padamy:tak:

reklama
marta100 super ze sie odezwalas, jasne korzystać z pogody trzeba!
u nas tez sliczna pogoda!:tak: i całe dnie na dworze jestesmy. Filip sie opalił hehe a ja zjarałam:baffled: no ale co tam.

Jutro mąż jedzie do Łodzi po nasze nowe autko! jupi:-)
będziemy mieli taki peugeot406 tylko że siwawy metalik :tak:

Kucia - wyglądałaś przepięknie! Czekam na więcej fotek :tak:

Kinga - lachonie ty! Świetna fryzura i kolor - bardzo ci w nim do twarzy. Autko super! Bardzo elegancko się prezentuje :tak: My musieliśmy kupić kombi, bo podróże z Hanutem wymagają sporo bagażu :baffled: W jedną stronę jedzenie - w drugą zakupy.

maarta - zazdroszczę grilowania. Mieszkam w domku a grilla jeszcze nie było, buuu... Może za dwa tygodnie otworzymy w końcu sezon.

W piątek wyjeżdżam na weekend do Białegostoku. Niestety do dentysty :baffled: I rwanie i borowanie i pewnie kanałowe, ajajaj :wściekła/y: Ale cóż - jak się za długo zwlekało to się z bólem jedzie. Jadę z Hanią i mamą, będzie mi raźniej. Mąż z tatą zostają i dalej będą szaleć na budowie. Czasu coraz mniej a roboty jeszcze :szok:

Kochane ale jestem zawalona robota poweselną:szok::szok::szok: nie mówiąc już o gościach wiec od razu przepraszam za krótką nieobecnosć . A tymczasem wysyłam fotki z wesela :-). Jutro nadrobie zaległości w czytaniu co u Was. Kurcze a od czwartku do roboty:szok:. Padam na cycki jak by to Kinga rzekła ( a pro po zajebistaaaa fryzurka Kinguś ). Ide spać :rofl2: Pozdrawiam bez wyjątku.

kucia piękne zdjęcia!!:tak: wyglądaliscie razem uroczo, a Ty jako Panna Młoda byłaś śliczna!:-) A Neluszne nam pokarzesz? ;-)

Ja sie melduje z rana!, u mnie wszystko ok. Filipkowi przebił sie 16 ząbek:-)
Teraz spadam na kawe i papieroska..
i musze brac sie za porządki

miłego dnia!!:happy:

Witam mamuski. :-):-):-)

Kurcze jakoś po weselu troszke mi brak tego przedweselneo zamieszania. Szkoda że już po wszystkim. Kobiecie nie dogodzisz:wściekła/y:. Rodzice własnie pojechali, goście też porozjeżdzali pozostały fotki. Jutro wracam do pracy jak na razie na 4 godz dziennie. Zobaczymy....:sorry2:.

Dziewczyny przesłodkie te Wasze boye!!!!! Naprawde widac że świetnie się ze soba dogadują.
Kinguś a co z samochodem? Kupiliście ?

WIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA ZA 16TY ZĄBEK JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nineczko będziemy za Ciebie trzymały kciuki. Awaryjnie możesz wziąc znieczulenie i pewnie bez tego się nie obejdzie - tez miałam i znieczulenie musowo ale tragedi nie było przy całej akcji.

Maarta oj macie dobrze z tym grilowniem. ;-) Pewnie korzystać :tak:

A co kurcze dzieje sie z resztą dziewczyn ?:zawstydzona/y: a co z Grubelkiem ? :zawstydzona/y:

reklama
Kinguś a co z samochodem? Kupiliście ?

WIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA ZA 16TY ZĄBEK JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!

kucia tak kupilismy samochód:tak: na blogu jest fotka jak bys chciała zobaczyć;-)
A 16 ZĄBEK MA FILIPEK !!! a nie Jakubek heheh :-)
dzieki!

ide odgrzać pizze bo mamy z mężem ochote coś wszamać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry