• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala, Grubelku - gdzie się podziewacie?
Ja mam mocne postanowienie poprawy i zaglądam na BB już min. raz dziennie hehe :-p
Kucia, jak samopoczucie? Pogoda się poprawia więc nawet nie myśl o chorowaniu!

Byłam rano z młodą na spacerku na budowie i wszystko wygląda super po wczorajszym laniu, mam wrażenie, że jeszcze tylko panele i malowanie i można się wprowadzać a tu jeszcze pracy, że hej :confused2: No ale już bliżej niż dalej :-)
Parę fotek wredoty mojej z zeszłego weekendu:

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    52,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 2.JPG
    2.JPG
    37,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 3.JPG
    3.JPG
    40,3 KB · Wyświetleń: 40
  • 4.JPG
    4.JPG
    69,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 5.JPG
    5.JPG
    65,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
hej hejjj

nineczko fajne foteczki Hanusi:tak::-) fajnie ze co dziennie zagladasz!!;-)

na grillu było suuuper! jestem zadowolona, czułam sie troche zle wiadomo kac ale teraz juz lepiej he :-p wódki to mam dosyc na jakis czas..

oto foteczki,wiecej dodac nie moge poniewaz zdjecia wyszły różnie...:-p:laugh2:

ja z mężem koło ogniska

a Benkiem organizatorem imprezy;)

zajrze jeszcze wieczorem
pozdr!

JA RÓWNIEŻ DOPISUJE SIE DO ZYCZEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!! OBY DZIEŃ MATKI BYŁ DLA NAS DNIEM CODZIENNYM KOCHANEEEEE.......

Jak wam minął dzionek ????? Ja własnie wróciłam z pracki:rofl2: ululałam coreczke i zasiadłam do kompa. Przeziebienie troszke zażegnane :laugh2: mam nadzieje że nie na krótko...
Cały dzień do góry nogami dzisiaj:baffled::rofl2:. Neluszka marudna wkłada rączki do buźki pewnie dziąsełka ją swedzą:blink: widze że jej to widocznie przeszkadza. Laski kiedy Wasze pociechy dostały pierwszego ząbka???? Jak to u Was przebiegało???? goraczka ? rozwolnienie ? a może bez widocznych objawów????

Kinga no niezłe balety !!!!! widze były fajnie :-)

Nineczko fajnie że sie pojawiłaś;-) fotki Hanusi przecukierkowe!!!!!!!

Maarta co u Ciebie ???

Padam zaciągne sie do łóżka i legne na kanapie buźźźxka dla Was

Dzionek minął mi barrrdzo przyjemnie:-)
ale jestem zrąbana tak że nawet nie chce mi sie rozpisywac sorki.
kucia sliczne fotki!:tak:
ide spać.

pozdrawiam buziaki dla was

Ależ fajne foteczki! :tak:

Ja dziś znów zostaję sama-małż na zebraniu w pracy. Ale za to wczoraj miałam dobry dzień. Byłam z M. w Olecku i kupiliśmy meble kuchenne i stół z krzesłami do jadalni. Kuchnię kupiliśmy 2 tys. taniej (dodam, że identyczną, ta sama firma) niż w Gołdapi :szok: Kupiliśmy też część oświetlenia (m.in.żyrandole do jadalni i salonu). A dziś zamówiliśmy pralkę, lodówkę, kuchenkę i okap. Przyjemne te zakupy tylko ta wizja czarnej dziury na koncie psuje nastrój :-p;-)
Tatuś właśnie wyszedł i Hania standardowo zaczyna koncert :wściekła/y:

Witm dziewczynki :-)

Poczytałąm Was..... chorobcia dłuuuuuugo mnie nie było bo mamy problemy... mąż choruje... szpital itd :-( brak czasu... wiadomo dwa maluchy i dom..... zaglądam najczęściej wieczorkiem ale brak sił już żeby cośnapisać..

U nas w porządku ... dzieci zdrowe, Wik zaczął chodzić, ma już prawie 8 zębów ;-) i kosmiczną wage 13,710 :szok: Julka tez ok, nie wiem czy pisałam od września idzie do przedszkola....
A my zakupiliśmy nowe autko, wymarzone męża.... mamy troche planów na wakacje i inne weekendowe wyjazdy. A ja padam na pysk ze zmęczenia....

Pooglądałam fotki Wszystkie Maluchy i Mamuśki cudne;-):tak:

Napewno wróce znow na stałe jak wszystko mi się uspokoi i poukłada....

Buziaki!
Miłego dnia Wszystkim.:-)

reklama
grubelek
zdrówka dla męża życzę!
Fajnie ze juz Wiktor zaczyna wam dreptac:tak: ah pamietam jak Filus tez majac 10mies juz stawiał pierwsze kroki.. :happy:
Auto super sprawa no nie? wiem wiem bo tez niedawno kupilismy wasne;-)
koniecznie zagladaj do nas jak tylko mozesz!!:-) buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry