Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ostatnio spędziłam dwie cudowne godzinki na leczeniu kanałowym jednego ząbka i jadę walczyć z nim dalej
Ostatni tydzień spędziła cały na dworze (nie licząc nocy), bo do domu wejść się nie dało. Opalona na czekoladę, z gołym tyłkiem lata po podwórku. A szczęśliwa jak nigdy. Melduję o postępach - zaczęła mamucica jeść normalne jedzenie - wtrynia parówki (minimum 3 na raz), kanapki, zupy i drugie dania. 
zagladam w miare czesto do Was ale najczesciej sił brak żeby napisac konkretnie co u nas.
. A w miedzy czasie znalazłam nianie na 4 godzimy dziennie 4 dni w tygodniu jak bede w pracy. Ciesze sie bardzo a jak wyjdzie zobaczymy w praniu. Cholernie tesknie za mała jak pracuje ale to normalne
Co do zeba współczuje tez maiałm kanałowe leczenie ale juz na szczescie jestem po.
nasz Filip to samo!
i też opalnoy heh. A niech dzieci korzystają z pieknej pogody! buziaki dla małej***:-)
zawsze Ci troche lżej! Z ta nianią to fajna sprawa bedziesz miała pomoc, oby była dobra