• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga - dziękuję :zawstydzona/y:;-)
To roletka ale powiem ci, że nic tak dobrze nie działa jak pieluszka tetrowa wsadzona za szybę. Mamy i roletki i takie czarne zasłonki na przyssawki a i tak słoneczko świeci, bo to nie zasłania całej szyby niestety :no:
My prędko nie poplażujemy, bo zimno jakoś a i woda zaraz pewnie zakwitnie. Za to w niedzielę idziemy z małą pierwszy raz na basen. Wcześniej nie byłam, bo woda chlorowana ale Hania jest już myślę na tyle duża,że zobaczymy jak zareaguje. W weekendy basen jest specjalnie szykowany na przyjęcie dzieci, są zabawki i muzyczka dla malców... Gorzej będzie z wyjściem z wody :eek::wściekła/y:
Kurcze, już półtorej godziny gotuje mi się zupa a mięsko nadal twarde :eek:

reklama
Hej.
Nineczko dzieki za podpowiedz ;-)fajnie że jedziecie na basen:) też kiedys sie musze wybrac z Filipkiem:)
Ja dziś byłam w szpitalu na zabiegu, nadżerkę mam już usuniętą:) teraz musze sie tylko oszczedzac i nie dźwigać przed 4tyg co najmniej,ah i zero seksu jak narazie;)

pozdrawiam!

Z seksikiem i tak masz lepiej niż ja - podczas leczenia nadżerki globulkami 6 tyg z główki :-(:cool2:
ważne, że się dobrze czujesz i jest OK. Teraz tylko koniecznie pamiętaj,żeby nic nie dźwigać!
Pomidorowa zrobiona tylko jakaś mdława mi wyszła, nie mam coś dziś smaku :no:

dzisiaj miałam super dzień!:-)
test z angielskiego zaliczyłam dobrze:tak:
bylismy na plazy z synkiem i było super, Fifik uwielbia sie kąpac!:-):-D
ajj rewelacyjny dzień hehehe;-)

a co u was dziewczyny?!

Ależ tu cicho :szok:
Wracam do was w pełni zrelaksowana hehe Zobaczcie co mi się trafiło, szkoda, że tylko 2 dni... Hotel SPA - Termy Medical WARMIA PARK - Hotele na Mazurach - SPA - Aquapark - Restauracja Olsztyn
Aquapark, basen solankowy, zabieg na całe ciało z algami... Żyć nie umierać :cool2: Szkoda tylko, że dojazd zajął nam 6 h :eek:
A dziś byliśmy z Hanią pierwszy raz na basenie. Było super! Mała aż piszczała z radości. Aż się bałam co będzie przy wychodzeniu z wody ale Hania była bardzo grzeczna. Za tydzień powtórka, chyba że pogoda pozwoli nam na wypad nad jeziorko.
Odwiedziliśmy też dziś Olecko. Krótka wizyta w tesco i spacerek nad jeziorkiem. Czemu w moim mieście nikomu nie przyszło na myśl, żeby zrobić deptak wzdłuż jeziora :confused:
A gdzie wszystkich wywiało? maarta, Natala halooooooo!!!

Nineczko rekreację miałaś rewelacyjna...oj jakby mi się taka przydała hehe :P Hania musiała się świetnie bawić na basenie. My czekamy na pogodę i jedziemy nad jeziorko... Basen zaczynamy od jesieni :)
A cichutko tu...fakt mało osób zagląda.
U nas dzisiaj deszczowo i pochmurnie...oj brzydko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry