reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie Kochane :sorry::sorry:
Nie będę sie tłumaczyć i przepraszać po raz kolejny, bo nie mam dobrej wymówki... :no:

U nas jakoś leci. Amelka rośnie jak na drożdżach, mówi już wszystko i buzia jej sie nie zamyka, mamy dużo śmiechu.
Ja poszłam do pracy... :laugh2::laugh2: W biurze rachunkowym.
Rafał znów za granicą... :-(:-( Oby do wesela i wszystko wróci do normy.
Przy okazji witam wszystkie nowe Mazurskie Mamy :tak::tak:

pozdrawiam was wszystkie serdecznie
kilka naszych fotek na wypadek gdybyście o nas zapomniały ;-)

Załączniki

• DSCF0441.JPG
    DSCF0441.JPG
    152 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF2365.JPG
    DSCF2365.JPG
    25,9 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF2405.JPG
    DSCF2405.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF2428.JPG
    DSCF2428.JPG
    115,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Natala! Kopę lat ;-) Miło was znowu widzieć! Widzę, że pracujemy w podobnej branży :cool2: Już niedługo będziesz miała Rafała przy sobie, zaraz ślub, ledwie 3 miesiące - czym to jest wobec wieczności :-D

Ja właśnie próbuję uśpić małą ale ona sienie poddaje :dry: Dopiero wróciłam z budowy i nawet nie miałam kiedy wziąć prysznica - cała jestem w farbie. W tym tygodniu kończymy malowanie, w przyszłym panele i jak dobrze wyjdzie - przeprowadzka!
Jutro idę po kontakty, włączniki światła i dzwonek do drzwi - mąż napisał mi co i jak jak krowie na rowie :sorry2:
W przyszłym tygodniu mam urlop, bo rodzice jadą na wakacje i nie mam z kim zostawić małej - pobyczę się trochę i może bliżej poznam dziewczynę mojego szwagra - przyjeżdżają na tydzień.

Ależ się rozmachałam :shocked2: Uciekam, bo muszę jeszcze wysłać siostrze zdjęcia z budowy.
Miłego wieczoru!
maarta 100- ty dezerterko!

Nineczko super, że juz nie długo idziecie na swoje!! Ogladałam zdjęcia Hani. Jaka juz duża i sliczna :-) Z operacją żadnych zmian.... nadal czekamy jak na zbawienie :-(:-(

Dziewczynki witajcie;-) Nineczko oczywiscie ze swoje miejscówki poznaje hehe;-) trzeba było si eodezwac wczesniej, moze bysmy sie spotkały.... teraz to ja juz raczej wyjezdzac nigdzie nie bede;-)
Natala witaj.... szkoda ze bez zmian, ze jeszcze na operacje czekacie, kciuki caly czas mocno trzymamy....
Ale jakie Piekne Pannice Wam porosły hehehe:tak: sliczności.
no to i ja wkleje kilka fotosów z wakacji

Załączniki

• Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    402,1 KB · Wyświetleń: 30
  • 1.JPG
    1.JPG
    247 KB · Wyświetleń: 37
  • Obraz 072.jpg
    Obraz 072.jpg
    482,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Obraz 066.jpg
    Obraz 066.jpg
    335,9 KB · Wyświetleń: 33
  • Obraz 114.jpg
    Obraz 114.jpg
    520,6 KB · Wyświetleń: 31
Antoś taki przystojniak :tak: Nadawałby sie na zięcia :-D:-D Musimy umówic te nasze dzieci za parenaście lat :rofl2::rofl2:

Właśnie popijam poranna kawę, Amelka oczywiście ledwo oczy otworzy i krzyczy, że chce oglądać Kubusia Puchatka :tak: Zaraz szykowanko i trzeba wychodzić do pracy...

Miłego dzionka.

maarta - fajne fotki ach te wakacje... Za szybko mijają niestety...
U nas już po malowaniu :-) Jeszcze tylko podłogi, schody i meble :cool2: Jupi!
Hania dziś strasznie marudna - z rąk mi prawie nie schodziła a już o posiedzeniu z moimi rodzicami mogłam zapomnieć - zazdrośnica mała. No nic - od wtorku powtórka z macierzyńskiego - cały tydzień z niunią prawie sam na sam. Taki to mam w tym roku urlop :sorry2:

hej dziewczyny my dzis dopiero wrócilismy z wakacji:) bylismy nad morzem:)
Potem dodam pare fotek i napisze cos wiecej:)

buziaki dla was;-)

reklama
Przyznam sie Wam do czegos hahaha zaczynam szaleć, chodze na prawko na motor:tak:ale jezdzi sie super... juz mam połowe kursu za sobą:tak: mąz obiecał ze kupi mi jakais fajny motocykl.... no zobaczymy:tak: zamierzenie jest takie zeby do konca wakacji te prawko zrobic.
a poza tym, to imprezuemy hehe, czasu za bardzo nei mam, bo goscie przyjechali, w Olecku non stop imprezy trwaja, wiec wybaczcie moje zalatanie:-)
Nineczko i jak przeprowadzka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry