nineczka
Fanka BB :)
Maarta - jak tylko zrobisz prawko i dostaniesz obiecany motorek to liczę na odwiedziny :-) Ja boję się jeździć motorem 
Chłopaki kładą panele - wyprowadzka może za tydzień już nawet ale nie mówię głośno, żeby nie zapeszać
Siedzę sobie na przymusowym urlopie i miło spędzam czas z dziewczyną brata mojego męża. Hania dziś zaliczyła już kąpanko w baseniku, teraz śpi ale zaraz pewnie znó do wody
To dziecko mogłoby z niej nie wychodzić 
Dziś robimy grilika - mięsko już zapeklowane, chłopaki wrócą z budowy to sobie odpoczniemy.
Kinga - gdzie fotki

Chłopaki kładą panele - wyprowadzka może za tydzień już nawet ale nie mówię głośno, żeby nie zapeszać
Siedzę sobie na przymusowym urlopie i miło spędzam czas z dziewczyną brata mojego męża. Hania dziś zaliczyła już kąpanko w baseniku, teraz śpi ale zaraz pewnie znó do wody
To dziecko mogłoby z niej nie wychodzić 
Dziś robimy grilika - mięsko już zapeklowane, chłopaki wrócą z budowy to sobie odpoczniemy.
Kinga - gdzie fotki

Fajnie że sobie wypoczeliscie, powodzenia z ta przeprowadzką!;-)
niezła rozbierznośc. W każdym razie gorączka na drugi dzien minęła bez syropku zbijającego a rozwolnionko troszeczke zostało. Czekamy wiec na zebuszki. Wasze szkraby tez tak miały ? czy raczej bezobiawowo