reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka!Melduję się i ja :-)
My już od godzinki na nóżkach,już po śniadanku i kawce.Teraz czeka mnie sprzątanie i pranie a potem zakupy.U nas strasznie zimno i mróz okropny jest :dry:

A mój Alan to tak jak Filipek :-) nie interesują go zabawki tylko telewizor,pilot.komputer,klawiatura itd.czyli sama elektronika i uwierzcie mi że Alanka którąś zabawką z kolei była właśnie klawiatura i myszka,uwielbiał się tym bawić z resztą uwielbia do dziś:-)

reklama
...a co do wczorajszego wieczorku to Marta nas opuściła,Ciebie tosika zabrakło i nici z wielkiej produkcji...no ale wiemy obowiązki każda ma i tyle....może innym razem a na pewno będzie nie jedna okazja:-)

tosika - ja mam Tv ale w angielską a brakuje mi Polskich programów i ogólnie Polskiego języka,marzy mi się lampka winka,wygrzewanie się pod kocem na kanapie i Polskie Tv :-)

Hej hej nocne marki!!
No niestety ja wczoraj byłam zajęta hehe ;-) A jak już znalazłam chwilkę około północy, to Jakub sie przebudził, a raczej obudzili go ci co walili w auto, bo im drzwi zamarzły...ale byłam wściekła :angry: Wyłączyłam komputer wzięłam synka do nas i tak zasneliśmy we trójkę hehe
A co do komputerów...Jakub ma tak samo a w zabawkach i myszka i klawiatura są obecne. A jak tylko zobaczy wolny komputer czy laptopa to jest pierwszy.... No już tak chyba dzieci mają.
Ja mam dzisiaj męża do 13,30... Obiadek już wstawiłam...
I jakiś taki leniwy dzień przede mną...bo jak mam męża w domu to i żadna robota mi nie idzie...

No są moje dziewczyny:-):-)
Aga mi właśnie chodziło o tv w polskim wykonaniu:-p i yego ci wspołczuje:-( ale jak coś możemy opowiadać ci na bb seriale :-p:-p:-p
Atra mam takie same odczucie, jak M w domu to nic nie idzie:no: oprócz tego z moim obserwacji zauważyłam, że jak M nie ma w domu (czyli wyjeżdza w jakieś delegacje) to super porzadek, a wystarczy jak wróci, to chwila moment i spodnie w salonie (a kurka do sypialnie rzut beretem:wściekła/y:) kurtka pod wieszakiem, nie mówiąc już o brudnej bieliźnie w łazience (ostatnio zrobił postęp i kładzie swoje brudasy przy koszu do prania:-p) a wiecie co mnie jeszcze wkurza - jak już sie mam wyżalać, to do bólu!- jak zrobi już siusiu, to jaśnie pan nie zamyka deski klozetowej:angry::angry::angry::angry: i wiecie co zrobiłam, przykleiłam na kafelkach nad wc karteczkę"Uprzejmie proszę o zamykanie deski klozetowej.podpisano kura domowa" i myślicie, ze to coś dało NIE!:crazy: no ale wychodzę z założenia ze nie ludzi idealnych:sorry2: Tylko znajomi jak wpadają mają ubaw po pachy z tej karteczki, bo wszyscy panowie myślą że to właśnie ich się tyczy:-D:-D:-D

jak M nie ma w domu (czyli wyjeżdza w jakieś delegacje) to super porzadek, a wystarczy jak wróci, to chwila moment i spodnie w salonie (a kurka do sypialnie rzut beretem:wściekła/y:) kurtka pod wieszakiem, nie mówiąc już o brudnej bieliźnie w łazience (ostatnio zrobił postęp i kładzie swoje brudasy przy koszu do prania:-p) a wiecie co mnie jeszcze wkurza - jak już sie mam wyżalać, to do bólu!- jak zrobi już siusiu, to jaśnie pan nie zamyka deski klozetowej:angry::angry::angry::angry:

tosika -uwierz mi że u mnie jest dokładnie to samo.I z deską od kibelka też tylko że u mnie dochodzą jeszcze włosy na zlewie hehe to mnie wkurza jak nie wiem co.I też z tym walczę gonię mojego M i powiem że robi postępy ale i tak się często zapomina.

Tosika :-D:-D:-D ta kartka mnia powaliła :-D:-D:-D
Mój mąż właśnie poszedł usypiać Jakuba, ciekawe który pierwszy zaśnie :confused:
Coś głowa mnnie boli...chyba po jakąś tabletkę sięgnę.
A i pogoda się psuje....mają być zawieje i ostry mróz :szok:
Kinga jak tam zakupy?
Ja dzisiaj leniu****ę...i chyba nosa z domu nie wystawię...może popołudniu na chwilkę z Jakubciem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry