reklama

Mazurskie mamy !!!

Jakubek widzę, że ręczniczek znalazł:-D mamusia teraz będzie miała co skladać pewnie :-D Śliczne te twoje dziecię Atra:tak:
A moja coś dzisiaj mało spała drugie spanko to w ogóle nędza -45 min (a zawsze 2h) i teraz jest już grymaśna a ogólnie to mam ubaw, bo Miśka wygląda teraz tak,jakby sobie lufkę strzeliła :-p:-p:-p

reklama
Tosika ja już cała szafkę ręczników poskładałam...zanim Jakub znalazł ten kubusiowy hehe to wyrzucił całą resztę.
Zjedliśmy przed chwilką jabłuszko... No i w chwili nieuwagi mały komputerowiec się dorwał do "swojego" sprzętu :tak:
1010254pp3.jpg

A teraz specjalnie dla Agnieszki...widok z okna :)
1010259zy4.jpg

Ostatnia edycja:
Marta dzięki za fotkę-widok niesamowicie przyjemny ale tylko jak się patrzy z okna hehe-śliczna fotka dzięki :-) A Jakubek widać szczęśliwy przy komputerku:-D
My właśnie wróciliśmy ze spacerku,Alan kimał w wózku hehe dobry gość z niego:-D Dziś my wcinamy nie zdrowe jedzonko-pizza,kalorie nam nie grożą więc można sobie pozwolić.

Może przestanie padać albo nie spadnie tak dużo śniegu i zrealizujesz jutrzejszy wyjazd Marta-spokojnie:tak::-)

Dziewczyny normalnie cuuuuuuuuuuuuudo, piękne widoki:szok::szok::szok::szok::-):-):-)
Atra a u twojego brzdąca to widzę w oczkach przesłodkie diabliki:-p
A moja usnęła przy drugim chlapnięciu cyca, taaak sie dziewczyna zmęczyła;-)

:tak::tak: widoki są przepiękne-zazdroszczę wam:-D
tosika-to chwila relaksu i odpoczynku:-)
Alanek już po kąpieli.
A ja po kolacji i za raz pęknę tak się najadłam- pizza i lody:szok:

Mój synuś już wykąpany, najedzony... Wsadziłam go do bujaczki i ogląda bajki Disneya...nie chce mi się go usypiać, a bujaczka jest opatentowana przez mojego męża - prawie zawsze tak usypia synka:-):-)
Agnieszko dokładnie widok piękny....z okna. Nasypało już sporo śniegu.
Będziemy musieli sanki kupić, bo Jakub jeszcze się ich nie dorobił heh
Tosika...bo to mój mały diabełek...po mamusi :-Dno tatuś do świętych też nie należy :-D hehehe
Jak malutka krótką drzemkę miała to co się dziwić, że raz dwa zasnęła:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry