reklama

Mazurskie mamy !!!

No Filipek ma dobrze bo chrzestny ma sklepy z ubrankami dla dzieci a moj Tata u niego pracuje:happy:
Filip juz wstał i wcina obiadek...
Później przychodzą do nas na chwile teście w odwiedziny.
aga no niestety pogoda beznadziejna.

reklama
jakuzzi na pewno jest w Hotelu Gołębiewskim, jak byliśmy z M w podróży poślubnej to nie raz korzystaliśmy z jakuzzi innych atrakcji wodnych:tak:
A wy walentynki spędzacie przecież u siebie no nie? tam u was nie ma takiej atrakcji?:happy:

na walentynki będzie już w UK ale my będziemy walentynki obchodzić w Pl wcześniej bo tu jest mnóstwo takich i innych atrakcji ale nie mam z kim zostawić Alana a w Pl babcia mi posiedzi z młodym.A do hotelu Gołębiowskiego na samo jakuzzi mi się nie opłaca zaginać mi chodzi tylko o samo jakuzzi i gdzieś blisko.

Ostatnia edycja:
mój misiek wstał :-)
idę na miasto po jakieś jedzonko bo nie chce mi się robić a poza tym nam po woli światło w lodówce widać heheh chcemy wyjeść wszystko aby odmrozić lodówkę i zostawić pustą niepodłączoną heh

hehe już jestem właśnie wróciliśmy z miasta.
Ja imienin dziś nie mam :-D koleżanka nawet mi smsa przysłała ale chyba coś jej się pomyliło :-D:-D Ja imieniny mam dopiero 20 kwietnia

reklama
agnieszka koleżanka sie nie pomyliła bo dziś świeto AGNIESZKI tz imieniny wiec wiesz.. no ale widocznie Ty obchodzisz innego dnia. Podaj marcie daty na PW to dopisze was do kalendarza.
kasia jestem jestem! z doskoku jak zwykle :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry