reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam babeczki :-) melduje ze jestesmy spakowani i gotowi.Maz z Alankiem juz spia a ja leze i klikam z komorki bo laptopika oddalismy przyjacielowi na przechowanie.3 majcie kciukasy za bezpieczna podroz i lot :-) odezwe sie jutro jak dotrzemy do Ilawy :-) spokojnej nocy ***buziaczki***

reklama
ach ostatni wpis kingi przeczytaalm i ja się pochwalę, że też jutro idę na pierwsze zajęcia fitnesowe (jakaś nowość bo w próżnociągu czy cóś:szok::szok::szok:) zdam relację jutro (jak dam radę czymkolwiek ruszyć:-p)

A dlaczego ja nic o tym nie wiem że się zapisałaś na fitness...:crazy::confused2:
No i gdzie się zapisałaś i na którą godzinkę??
Zdaj relację to się może dopisze do Ciebie :happy:

A tak w ogóle to witam Was dziewczyny ponownie, bo kiedyś troszeczkę u Was pisałam. Widzę że dzieciaczki Wam podrosły.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
no tak teraz Was nie ma jak ja się pojawiłam... :crazy:
no nic opiszę co i jak dziś po obiedzie sie działo-a więc obiadek Kuba wkąsał nawet ładnie,potem został z tatusiem bo mama sobie poszła poskakać-muszę Wam powiedzieć że całkiem fajne są te zajęcia...jakoś tak inaczej się czuje mimo że to tylko godzine trwa i to że byłam tam dopiero drugi raz-jestem w szoku!!!
dziś ćwiczonka na stepach były,wycisk jak ta lala-nogi mi sie plątały:tak::rofl2: ale byłam dzielna i radę dałam;-):-).zobaczymy czy jutro zakwasów nie bedzie???
Kuba dopiero zasypia-Jacek mu śpiewa:-D trochę mam ubaw bo wszystko słyszę-0ale niech tatuś sie też wykaże.....a co??? tylko mamusie są od śpiewania???:laugh2:
wypluskałam się i jestem no ale co jak tu dziś nie ma z kim gadać-napiszę swoje i pewnie polecę lulu do wyrka.

Tosika-wielkie dzięki za numer!!!!!:tak::tak::tak::tak:;-)
my wybieramy się do Olsztyna 2-go lutego-gdzie byłaś na tej wyprzedaży,sama z chęcią bym pobuszowała po sklepach tym bardziej że mają taniej....a i nieżle my z tym fitnesem się rozszalałyśmy...:-) a co nam też się cos należy!!!:tak:

Marta-brawo dla Kubusia za osiągniecia nocnikowe :tak::rofl2:

Kinga-ja już dawno w domku-tylko Kuba nie chciał iść spać....:no: ale słyszę że chyba wreszcie odpadł.

Aguś-koniecznie daj znać czy doleciałaś z rodzinką szczęsliwie.

Postaram się aczkolwiek niestety wszystkie fora mają właściwości wciągające. Więc jak tak wieczorem siadam i otwieram wszystkie okna=fora to aż na szerokość mi monitoru nie starcza.
A wyprzedaże są teraz wszędzie w końcu styczeń : w H&M oraz w Smyku i innych.

Będę pisać.
Powiem Wam dziewczyny że ostatnio byłam na spotkaniu Klubu Kangura ( tu dokumentacja) : Klub Kangura
i nawet nie wiedziałam że posiadanie chusty i noszenie dziecka w niej to taka fajna sprawa. Jeśli miałybyście możliwość to zapraszamy 21.02 do Abecadła w Alfie na 10:00.
Poza tym intensywnie się zastanawiam czy warto zapisać się z dzieckiem na basen , do szkoły nauki pływania? Czy np. jak sama zacznę z nim chodzić na basen to będzie taki sam rezultat. Bo taka szkoła pływania kosztuje 290zł za 12 lekcji więc trochę drogo. Jak Wy uważacie, warto?
Ponadto byłam dzisiaj z moim małym Adasiem u okulisty i w środę będziemy mieć zabieg udrażniania kanalika łzowo-nosowego/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry