reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
no widze ze sobie dziewczynki rozmawiacie:)
a gdzie reszta kolezanek? pewnie z wieczorka sie pojawią..
ja też później zaglądne jeszcze do was.
miłego popołudnia!

witajcie po obiadku-ja tylko na chwilunię bo zaraz zbieram się na ćwiczonka.wpadnę wieczorkiem to sobie pogadamy.
Aga-miłego pakowania i bezpiecznego lotu!!!!:tak: jak znajdziesz czas to odezwij się do koleżanek :-D co bedziemy wiedziały że wszystko u Was ok!! :-);-)

Hej babeczki:-)
Ja dopiero teraz siadłam do komp i to też na chwilunię bo o 17tej znajomi wpadają i pewnie posiedzą troszkę:tak: My dzisiaj byliśmy strasznie zabiegani, najpierw odwiozłam mamcię do pociągu, później pojechałam po Kornelcia do szkoły (tatusio dziś buszował z malutką:-p) a później pojechaliśmy razem do dziecięcego bo strasznie duże wyprzedaże są:sorry: no i tym sposobem byłam w domciu dopiero o 15tej:baffled: a ze mamusia mi przygotowała obiadek (niałam dzisiaj strogonowa - wersja leight heheh) to byłam freee:rofl2:
Kasia podaje tel do Zakrzewskiej na dworcowej: 089 537 32 33 (spytaj sie tylko czy maluszki też obsługują;-)) a do Klementowskiego dam później bo nie mogę znaleźć i wezmę od mojej koleżanki (a ona teraz baluje u dziadków:tak:) jak coś to dawaj znać:-)

ach ostatni wpis kingi przeczytaalm i ja się pochwalę, że też jutro idę na pierwsze zajęcia fitnesowe (jakaś nowość bo w próżnociągu czy cóś:szok::szok::szok:) zdam relację jutro (jak dam radę czymkolwiek ruszyć:-p)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry