reklama

Mazurskie mamy !!!

pisz pisz kobitko-weselej się zrobi jak nas więcej będzie:tak:
piszesz do Abecadła-hmmm,no będę ale 2-ego lutego.(a czemu w Abecadle/) ??? pracujesz tam? czy jakąs "pokazówkę robią?-Firma jakaś?
jeśli chodzi o basen to nie wiem?-my pierwszy raz byliśmy na wakacjach na basenie w Niemczech jak Kubuś miał pół roku wariował strasznie brałam go wszedzie nie tylko w ten brodzik dla bejbasów. (no oczywiście poza ślizgawkami) byliśmy też ostatnio w Pluskach-jest tam rewelacyjnie!!! Kuba aż piał z zachwytu!!! był w najbardziej podobały mu się te bąble co z dna wypływają...:-) pływał w kole wyścigówce i strasznie był wesoły.trzymam kciuki za Adasia u okulisty.

Marta -no gdzie Ty się zawieruszyłaś?

reklama
A dlaczego ja nic o tym nie wiem że się zapisałaś na fitness...:crazy::confused2:
No i gdzie się zapisałaś i na którą godzinkę??
Zdaj relację to się może dopisze do Ciebie :happy:

I patrz normalnie, przed Liwką nic się nie ukryje:-p (kiedyś zmawiałyśmy się na aerobiki wspólne i takie to było tylko gadanko i się zapomniało;-)). Liwus dam ci znać bankowo, ja sama idę pierwyj raz:cool2: na tzw. spróbowanko. Wczoraj moja koleżanka zadzwoniła i zachwycała sie tym i idę zobaczyć co to za cudo z kobitą robią:cool2:;-):-) z tego tylko co wiem to koszt jednorazowy to 15zl a karnet 200 zł za 2 m-ce (czyli wychodzi wtedy za wejście 10zł).

Kasia bądź twarda i nie poddawaj się!! Zobaczymy co jutro ja napiszę?/:cool:
Do pluskek to jedxi mój M z małym ale uważa że lepszy basen jest w Mikołajkach (minus tylko że tam jest dalej):-(
A na przecenach byłam dzisiaj na starówce jest sklep dziecięcy gaba i tam np. kupiłam taką marynarko-kurteczkę ociplaną na wiosnę przecenioną ze 130 na 60, a małej spodenki z 50 na 20, czyli spoczko co??/ a myślę, że jak ty przyjedziesz Kasiu to przeceny będą już 70 % (tylko pamiętaj kochana przeceny będą w sklepach tylko do początku lutego, bo później wchodzi nowa kolekcja:tak:)
Agnieszko trzymam moooooocno kciuki i po przyjeździe do Pl proszę się nam zameldować od razu!!!

witam nocną porą:cool2:
melduję że wieczór spedziłam z mężem baaaardzo przyjemnie;-) film obejżeliśmy i szczerze polecam:tak: bedzie też druga część.

widzę nową koleżankę witaj liwus:happy: slicznego masz synalka

życzę spokojnej nocy
sorki ale nie chce mi sie już czytać co plotkowałyscie bo wymęczona już jestem:-p
aga spokojnej bezpiecznej podróży:happy:

kuźwa no! miałam takie ładne suwaczki i mi zniknęły!:wściekła/y::crazy: co jest!
musiałam nowe znowu ustawić ja pitolę no!!!:crazy: grrr

marta czas odpocząć:tak: dobranoc;-)

o...jestem pierwsza z rana:tak:
dzień dobry
Kinga jak tam......????no wiesz?:rofl2:
ciekawe czy Aga doleciała????
u nas dziś dzień marudząco się zaczął......ciekawe jak będzie dalej????
`

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry