reklama

Mazurskie mamy !!!

to sie mamy z tymi portakami:-D
Dziewczyny miałyscie ten proszek do dywanów Vanisza? wiecie czy dobry?:confused: Dziś sprawdzę i jak coś to wam napiszę czy warto kupić:tak:

reklama
A coś Ty Tosika myślala . Ja Cię wszędzie znajdę. To po tym fitnessie daj znać czy fajnie i czy się opłaca. A gdzie jest ten fitness?? Bo ja tak jak już Ci kiedyś mówiłam chciałam do OSW : Olsztyńska Szkoła Wyższa - studia licencjackie, magisterskie, podyplomowe bo raz że mam tam zniżkę a dwa że naprawdę fajnie prowadzi zajęcia kobietka. No myślalam jeszcze o siłowni ale tak samej to mi się nie chce.
Odnośnie basenu to w Olsztynie można iść na basen indywidualnie z dzieckiem tylko że można to uczynić tylko w niedzielę od 11:30-16:00 i wtedy coś takiego kosztuje 8zł za 30 minut. I tak myślę że chyba tak będę na ten basen chodzić. Bo na tą naukę pływania póki co po prostu mnie najzwyczajniej nie stać. Albo pojadę do Dobrego Miasta na basen Strona basenu w Dobrym Mieście - NA FALI podobno jest bardzo fajnie:-)

Hej my już po obiedzie po spacerku:)
jedziemy zaraz do miasta po ten nasz sprzęcik. Do Filipka przychodzi babcia:)
marta ja chyba sobie dziś też zrobię podobny wieczór;-) zakupie nowy lakier do paznokci, i olejek po prysznic:) to mi styknie hehehe.
Ze zdrówkiem u nas już coraz lepiej:tak:

miłego popołudnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry