reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej
wiecie co... zmęczona jestem tym wszystkim już. A to jeszcze nie koniec bo jutro cały dzień tesciu bedzie nam jeszcze wstawiał i dopasowywał zmywarkę do mebli.. dzizas!!
Szczęśliwa bede jak skończy.

aga ciesze się że juz jestescie:tak:odpocznijcie i szalejcie
tosika, marta ma zaliczenia:happy:
liwus my kupiliśmy zmywarkę własnie małą 45 elektroluxESF420 potrójna klasaA. Chyba bede zadowolona. nie wiem;-)

miłego wieczorku
idę poczytać synkowi bo już spiący...

Martunia trzymam kciuczki!!:happy:
Kasiu dobrze że mi przypomniałas jutro napiszę (bo teraz by zdeczka za późno dryndać do kolezanki po numer:sorry:)
a moja kochana skarba sobie poprzestawiała dzisiaj godziny spania:poszła spać o 19tej jak grzeczne dziecko ale wstało o 21szej i szalało prawie do tej pory, czyli do 00.00:angry: a myślałam, ze będę miała taki fajny wieczorek, dzieci śpią, mąż nie w doma i tylko ja i mój koputer....a tu co:crazy:

ale mi sie zasnęło :eek: poszłam dziecku bajki czytać, poleżeliśmy razem i sama zasnełam!:laugh2: hehe dobre...
Do jutra dziewczyny, spokojnej nocy.
tosika widzisz... nie zawsze jest tak jak byśmy tego chciały :sorry:

no hejka z rana :-)
my wypoczęci dopiero wstaliśmy i babcia zaserwowała nam pyszne śniadanie :-)
za chwilę mykam na Polskie zakupy :-)
dziś idziemy oczywiście na imprezkę hehe :tak::-D
miłego dzionka laseczki

hej dziewczyny!
u nas już ok-rano strasznie sie wystraszyłam!!!!!:szok::szok::szok::szok:
Kuba zaczął się wiercić w łóżku myslałam że się przebudził i wierci się bo juz mu sie spać odechciało ale dzięki Bogu ocknęłam się i zobaczyłam że Kuba się dusi!
nie mógł załapać powietrza (chyba miał tak nos zapchany katarkiem,który pojawił się dopiero w nocy,albo może po jedzeniu mu się ulało?) nie wiem???
w każdym razie trzeba było interweniować....
dobrze że juz wszystko ok!!!!

aha...

Aga-udanych zakupów i szalonej imprezy!!!
Tosika-czekam na wieści.z góry dziękuję ;)
Kinga-padłaś razem z małym,bo zmęczenie Cię dopadło-mam nadzieję że dzię jesteś wypoczęta?
Liwus-dzisiaj przeprowadzę wywiad i dam znać wieczorkiem.

miłego dnia.

Hej. U nas za chwile zaczyna się remont w kuchni. My z Filipkiem potem idziemy na spacer.

kasia oj nie wątpie że się wystraszyłaś:no: Dobrze że juz ok z synkiem. :tak:
i co? katarek ma?
aga udanego dnia i udanej imprezy.

Pozdrawiam wszystkich ;-)

witamy witamy :-)
Widzę dziewczyny za dużo nie napisałyście :-p
My byliśmy na zakupach ale i tak wszystkiego nie zakupiliśmy także w poniedziałek ciąg dalszy zakupów jupiiiiii :-)
Poza tym świetnie się bawimy,odwiedzamy znajomych i rodzinę a dziś nawet ruszamy na imprezkę :tak:
Życzę wszystkim super wieczorku :-D:-D
******buziaki******

reklama
My już po remoncie w końcu!
zmywareczka już chodzi... pierwsze zmywanie:tak:
Ja biore się teraz za porządki bo w domu troche sie nabrudziło. Jutro rano wyjeżdżamy do Gdańska na cały dzień wiec chce aby było czysto w domu:blink:

aga fajnie że dobrze sie bawicie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry