reklama

Mazurskie mamy !!!

uuuuuuu ale pusto:szok:
Widzę że jak już marty i agi nie ma to na forum całkowita cisza zapadła.:sorry2:
tosika,kasia i reszta a co z wami? czemu nie zaglądacie ? ja też tu jestem;-)

Ja już się kładę...
jutro wyjazd.
Pozdrawiam was ktokolwiek to przeczyta.
Do poniedziałku! pa :happy:

reklama
Witam, jesteśmy znowu było super, najezdziłam sie na nartach, teraz to smigam ze hoho Antni na sankach szalał, szkoda tylko kumpla bo noge złamał i to bardzo powaznie, a taki niewinny upadek był, jezdilismy w Libercu i Haracowie, niestety nasze polskie wyciagi i stoki chowaja sie w poróznaniu co jest w Czechacha szkoda... była tez wycieczka do Pragi, troche fajnych miejsc w Niemcech widzielismy;-)
Zdjecia pozniej postaram sie wrzucic :tak:
I chce syna pochwalic, podróż w jedna strne 12 godz i tylko jedna przerwa zero stresu, płaczu, prawdziwy z Niego podróżnik.
TYlko kłopot mamy otóż Niania nasza ma raka kiedys juz miała wycietą piers a teraz na drugą się rzuciło i w śrde bedą jej wycinać bedziemy mocno kciuki trzymać. Pozdrawiamy!

Widzę że jak już marty i agi nie ma to na forum całkowita cisza zapadła.:sorry2:
Mi dziewczyny wybaczcie za moją nieobecność ponieważ teraz jesteśmy ciągle w ruchu a pewnie jak wrócimy do UK to na forum będę zaglądała zdecydowanie częściej.
**********buziaczki dla was laseczki**********

Kinga - udanych zakupów :-)
maarta100 - super że wypad na narty się udał :-) i zdrówka dla kolegi,biedaczek.
marta - udanej nauki :-)

My za godzinkę wybieramy się na obiadek do rodzinki :-D

Kingu jestem jestem wczoraj mieliśmy znajomych do 2giej w nocy...:-p oprócz tego chciałam odpocząć od netu (napiszę wam na zamkniętym)....:-(
Kasiu podaje nr, do Klementowskiego ze szpitala dziecięcego:
(hmmm...tylko to jest chyba jego prv:baffled: - napiszę na zamkniętym a co by ktoś i nienawrzucał oki?) więc tak myślę że zadzwoń najpierw do przychodniu (dałam wcześniej nr. tel) dowiedz sie co i jak i czy możesz z taki małym bablem wpaść a jak nie to dryndaj do szpitala (na centralę i tam cie połączą) zobaczysz jak terminy wizyt, i jak byś miała długo czekać to dzwoń na jego kom i zostanie ci tylko prywatna wizyta....

I chce syna pochwalic, podróż w jedna strne 12 godz i tylko jedna przerwa zero stresu, płaczu, prawdziwy z Niego podróżnik.
Marta alez ja ci zadroszczę takiego małego podróżnika!!;-) Moja Antosia jest z tych nie jeżdżących i jak mamy gdzieś pojechać to mam potworny stres:szok: ostatnio jechaliśmy do Białego (260km) mała wstała i dała taki popis, ze wszyscy spoceni wyszli z auta:crazy: Dziwi mnie to troszkę, bo Kornelek uwielbiał jeździc i często jak był marudny i płaczący to my wsadzaliśmy go do auta i był spokój a tu....ale cóż co dziecko to inne podejscie...i humorki:happy:
A dodam, ze bardzo bym chciała jechać w góry ( bo uwielbiam je, szczególnie te nasze polskie) i mały maudzi ze chce na ferie w góry ale co zrobić jak mamy taką małą terrorystkę w samochodzie???:-p

Bardzo mi przykro z powodu waszej niani....

witajcie laseczki!!!

no i w d...tyle się napisałam i mi to gdzieś wcieło!!
widzę ze znów pusto,no nic napiszę co mam Wam do napisania i też będę na razie uciekać...
Tasika-bardzo serdecznie dziekuje za numer-zobaczymy co uda nam się ustawić???:tak:
Kinga-no tak jakoś wczoraj wyszło-wpadłam na chwilkę ale pustki tu były że hoho...
-no to i ja uciekłam.
Maarta100-Witaj bo jakos prędzej nie miałyśmy mozliwosci sobie popisać:tak:
Aga-widać fajnie czas spedzacie,i tak ma być tylko dawaj znać co i jak u Was???
Liwus-a więc....przeprowadziłam wywiad i moja teściowa jest bardzo bardzo zadowolona ze zmywarki którą sobie zakupili..
jest to zmywarka firmy ELEKTROLUX-symbol ESL46010 45cm.klasa AA. pod zabudowę. kupili ja w NEONECIE. zobacz sobie coś więcej na stronie elux records

no to wpadam jeszcze na zamkniety zobaczyć co popisałyście i do zobaczenia,papapa.

Liwus-a więc....przeprowadziłam wywiad i moja teściowa jest bardzo bardzo zadowolona ze zmywarki którą sobie zakupili..
jest to zmywarka firmy ELEKTROLUX-symbol ESL46010 45cm.klasa AA. pod zabudowę. kupili ja w NEONECIE. zobacz sobie coś więcej na stronie elux records

Kasiamaj wielkie dzięki za informację. Przejdę się w tygodniu i popatrzę. Ciekawe ile takie cacko jeszcze kosztuje,a le zaraz spojrzę w jakiś sklepie internetowym.... ooo..mam: 1239.00zł brutto to jeszcze nie tak źle :-)

TYlko kłopot mamy otóż Niania nasza ma raka kiedys juz miała wycietą piers a teraz na drugą się rzuciło i w śrde bedą jej wycinać bedziemy mocno kciuki trzymać. Pozdrawiamy!

Trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze.

reklama
cześć
my już w domu. Wyjazd bardzo udany.
teraz muszę sie nacieszyć synkiem bo bardzo sie za sobą stęskniliśmy:)

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry