reklama

Mazurskie mamy !!!

tosika zdrowiej kochanie :tak: mam nadzieje że szybko Ci przejdzie.

A ja mam zje***e popołudnie i wieczór i wogóle noc też!:dry: pokłóciłam się z M...
co za koszmar no aż ryczeć mi się chce!!

reklama
hej hej i ja w koncu dotarłam-u nas dziś dzień piszczacy Kuba piszczy że aż uszy więdną-i tak cały czas od rana nie wiem skad się tego nauczył???
od rana nie miałam inter.bo cos naprawiali u sasiadów.
Kinga-ciesze się że mieliscie udany wyjazd że trochę wypoczełaś.kupiłaś cos ciekawego?

Marta-kochaniutka-GRATULACJE!!!! zuch dziewczyna!!! wiesz ja też jakos padnięta oststnio jestem.ojjj- ciasteczka francuskie...miamci miamci :rofl2::rofl2:

Liwus-nie ma za co-słuzę pomocą :tak::-D

Tosika-zdrowiej laseczko zdrowiej nam tu szybko co bedziesz miała siłe przy komp.siedzieć
dzwoniłam taka babka tam gadała że terminy cos na kwietnia dopiero???a ten doktorek poczte miał włączoną....
teraz sama nie wiem?-moze do tej nidzicy zadzwonić może bedą mieć wolne wczesniejsze terminy?:baffled:

kasia kupiliśmy ciuchów sporo, ja sobie jeszcze kupiłam torbę w H&M, bieliznę i biżuterię:blink: Zadowolona jestem:tak:
Dobrze że już masz dostep do świata wirtualnego!!;-)

marta super że Jakub tak ci wstrzymał ładnie i oby tak dalej, mam nadzieje że poczujesz sie lepiej:happy:

Ide kąpać Filipka i położę go spać bo dziś jeszcze mi nic nie spał.

hejka
My zalatani,dużo czasu spędzamy na zakupach i mieście.
Relaksujemy się a ja oczywiście latam po sklepach i robię zakupy tylko dla siebie i dziecka a mąż lata po swoich sklepach i tak nam leci miło czas :-)
To kiedy dziewczynki na piwko idziemy?

pozdrawiam

no widzisz marta jak dziecko sie domaga;-)
aga ja niestety w tym tygodniu nie dam rady ze spotkaniem bo mam cały zajęty.

Czekam sobie spokojnie na M... troszke czasu spedzimy razem apotem jeszcze tu wrócę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry