reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
marta fajnie z tą szafą bedziecie mieli:) lustra to fajna sprawa:tak:;-) juz ci mowilam. i nie przesadzaj z tymi kompleksami.

no własnie co to sa te mufinki?:sorry2:

ja zmykam
bede pozniej! paaa

no to sobie poczytałam...się rozpisałyście :tak:;-) Kuba jeszcze nie śpi-mężuś go usypia.no to jestem...Aerobic-był dziś ok.nawet sie nie spociłam-z jednej strony to dobrze ale z drugiej....za ma\ły wycisk!!! ja obiadek mam na jutro już zrobiony dla Kubcia też jest zupka wiec mam laby.tylko Rufiemu musze cos naszykować jutro na śniadanie.:-D:-D:-D śmieję się że mam teraz dwoje dzieci.:tak:

Kinguś-ale się obkupiłaś...mnie też marzą sie takie babskie zakupki,ale teraz to wiesz...zawsze są ze mną moje dwa ogony..:-D:rofl2: teraz wybieramy się do Olsztyna no ale znów bieganie po sklepach wszyscy razem i sobie za dużo nie poogladam...:baffled: a my kobitki lubimy sobie ogladać itp. no nie???:tak:

Marta-trzymam kciuki za Twoje samopoczucie-Zeby szybko wróciło do normy!!!
Fajnie że szafa już tuz tuż :happy:

Aga-o.....następna zakupowiczka-kurcze zazdroszczę Wam!!! :tak: musze sobie odbic jak pojedziemy do tego Olszt....:rofl2:

Liwus-nie masz litości kobito....:tak::-) nic nie mów o pysznosciach niedawno co z aerobicu wróciłam a Ty coś takiego serwujesz...:happy: mniam mniam!!!!

Tosika-jak się masz?lepiej Ci?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry