Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zmywarkę wzięliśmy z elektrolux a kuchenkę indesid i jestem zadowolona:-) Dziś bedziemy podłanczać kuchenkę a jutro zmywarkę bo jeszcze zlew musimy kupić. 

dziecko bardzo szczęśliweheloł, my już po zakupach. Sprzęcik zakupionyzmywarkę wzięliśmy z elektrolux a kuchenkę indesid i jestem zadowolona:-) Dziś bedziemy podłanczać kuchenkę a jutro zmywarkę bo jeszcze zlew musimy kupić.
liwus fajnie że mówisz o tym H&M bo my w niedziele do Gdańska jedziemy na zakupy wiec na pewno zajżę ;-) ubieram tak zwykle siebie i synka.
miłego wieczorku
ja biore sie za robotę
małej 45 cm a najlepiej żeby była 40 cm ( ale takich nie produkują ) I oczywiście żeby była ładniutka i schludna :-)...a i witam nową koleżankę liwus![]()
przy wieczorku;-)
znam ten ból jeśli chodzi o turbulencje (ja uwielbiam podróżować i parę razy zderzyłam się z turbulencjami) ale kiedyś dopadły nas nad oceanem spokojnym, to wiecie pomyślałam najpierw że kornelek nie zobaczy tych pięknych ubranek które mu kupiłam, a później kurcze kto nas wyłowi z tego oooooceanu

cieszę się bardzo bo i już mają nowe domy. no i nie ukrywam kaska nam wpadła.