reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Ja też miałam iść na zakupy ale jakoś zebrać się nie mogę. No ale w końcu trzeba się zmobilizować bo mam kartę rabatową na 40zł do H&M a teraz wyprzedaże to może coś fajnego da się kupić. No i 15% do Smyka. Ale dzisiaj taka pogoda że nawet się z domu nie chce wychodzić.

A odnośnie tego co się dzieje w Abecadle w Alfie: Klub

heloł, my już po zakupach. Sprzęcik zakupiony:tak: zmywarkę wzięliśmy z elektrolux a kuchenkę indesid i jestem zadowolona:-) Dziś bedziemy podłanczać kuchenkę a jutro zmywarkę bo jeszcze zlew musimy kupić.

liwus fajnie że mówisz o tym H&M bo my w niedziele do Gdańska jedziemy na zakupy wiec na pewno zajżę ;-) ubieram tak zwykle siebie i synka.

miłego wieczorku
ja biore sie za robotę

hejka dziewczyny :-)jesteśmy już w PL :tak::-D:-D:-D
dolecieliśmy ale pierwszy raz w życiu przeżyłam turbulencje i nie było przyjemnie bo serce miałam w gardle.
Alan dostał dużo prezentów :tak::-Ddziecko bardzo szczęśliwe
A my ogólnie zmęczeni jesteśmy całym dniem ale jeszcze żyjemy hehe

heloł, my już po zakupach. Sprzęcik zakupiony:tak: zmywarkę wzięliśmy z elektrolux a kuchenkę indesid i jestem zadowolona:-) Dziś bedziemy podłanczać kuchenkę a jutro zmywarkę bo jeszcze zlew musimy kupić.

liwus fajnie że mówisz o tym H&M bo my w niedziele do Gdańska jedziemy na zakupy wiec na pewno zajżę ;-) ubieram tak zwykle siebie i synka.

miłego wieczorku
ja biore sie za robotę

Właśnie odnośnie zmywarek. Może mi polecicie jakąś ? Bo poszukuje jakiejś najlepiej niedrogiej :happy: małej 45 cm a najlepiej żeby była 40 cm ( ale takich nie produkują ) I oczywiście żeby była ładniutka i schludna :-)

...a i witam nową koleżankę liwus :biggrin2:

Witam!! Witam!!

No witam i ja moje "rodaczki":tak: przy wieczorku;-)
Agnieszka no cieszę sie, że dotarli scie w miarę spokojnie:tak: znam ten ból jeśli chodzi o turbulencje (ja uwielbiam podróżować i parę razy zderzyłam się z turbulencjami) ale kiedyś dopadły nas nad oceanem spokojnym, to wiecie pomyślałam najpierw że kornelek nie zobaczy tych pięknych ubranek które mu kupiłam, a później kurcze kto nas wyłowi z tego oooooceanu:-p:-D
Atra ja chyba coś przegapiłąm, za co mam trzymać kciuki i czemu nas opuściłaś???:wściekła/y:
Kinga super że już się wyposażyliście w sprzęcik, a po powroci z Gdańska proszę nam tu szczegółowy raport złożyć;-)
Liwka ja mam sprzęt Aristona, ale powiem tobie że sugeruj się przede wszystkim ile kto daje gwarancji i czy w razie czego seris jest w olsztynie...

reklama
cześć wieczorkiem
ja tylko na chwilke do mamy urwanie głowy dziś z Kubą-marudzi cały dzien najlepiej przykleiłby mi się do pleców albo na klatkę nie wiem co mu jest!? :-(
melduję że wszystkie pieseczki (suczki)sprzedane :-):tak: cieszę się bardzo bo i już mają nowe domy. no i nie ukrywam kaska nam wpadła.:tak:
Tosika -szukałaś może tego numeru??? pamiętaj o nas ok? wiesz i tak dopiero w pon.będe dzwoniła.
Liwus-wiesz co jutro będę u teściów oni kupowali jakąś zmywarke właśnie taką małą ,to ći powiem jakiej marki i jak sie sprawuje...
Aga-dobrze że wszystko ok....i że już na miejscu jesteście,jak bedzieśz moła to sie odzywaj....
Marta -trzymamy kciuki trzymamy!!!-daj znać.

no to kobitki do jutra!!!
miłej nocki oj i znów sie zaczeło......marudzenie!!!! papapap

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry