reklama

Mazurskie mamy !!!

Hania jest słodziutka:tak: :tak: sliczna dziewczynka:tak: :tak: a jaki z Niej bobasek;-) :laugh2: Chyba bedziemy musiały zeswatac ze soba nasze dzieciaczki, bedziemy miały ładne wnuki:-D :-D
A tak na marginesie to prosze Nineczko nie przesadzaj, laska z Ciebie jak sie patrzy:tak:
Madzia powodzenia w pracy.
My dzisiaj w planie tez mamy spacer, wczoraj bylismy, troche zimno było ale Antos przynajmniej sie dotlenił:-) podobno idzie ocieplenie, wiec czekamy:tak:
my dzionek zaczynamy o 6 rano:-( Antek zasypia o 19 i wstaje o 6, teraz go przestawie jak bedzie zmiana czasu:tak:

reklama
Dziękujemy dziewczęta za komplementy :-)

maarta - super pomysł z tym swataniem ;-)Zięcia /synową trzeba wybrać w niemowlęctwie im sobie wychoweać :-D:laugh2::-D

Hania wstałav dziś o 5 rano :szok: Maarta dobry pomysł z tą zmianą czasu na przestawianie. Mała chodzi spać po siódmej - nic dziwnego ze bladym switem jest rześka (rany! jak sie ten wyraz pisze:confused:) jak skowronek :tak:

Hanusia cudna! I mama niczego sobie... :-) :tak:
I witam się rano...
Wczoraj wypadła mi plomba i dziś do dentysty uciekam... Boję się okrutnie mam nadzieję na znieczulenie...
Miłego dnia dziewczyny!

oooooooooooooooo od rana cisza?
kobitki nu nu
u wmnie w pracy piekło . normalnie dzis jakies zatrzesienei :wściekła/y:
ale teraz weekend wolny . tylko w poneidziałek musze isc na 2 godzinki pokończyc sparwy finansowe. oj nie lubie ja tego nie lubie.
pozdrawiamy

To ja się poprawiam :-D
Byłam dziś z małą na długim spacerku a potem też jakoś nie było czasu tu zajrzeć :zawstydzona/y:

Jutro mam nadzieję, że połażę dlużej bo dziś wialo jak cholera :no:

W sumie to u nas dziś nudą wieje bardziej niż piachem :dry:

Witamy w sobote:-) :-) słonce swieci od samego rana, nie moge sie doczekac az pojdziemy na spacer. od kidy jestem na urlopie to non stp jestesmy na spacerze, wczoraj np bylismy 4 godzinki:tak: dobrze, moze kilogramy w koncu zrzucę;-) ;-)
odezwiemy si później, mam nadzieje ze u Was tez słonecznie:-)

U nas też pięknie tylko nadal wieje. Spacerek jednak nas nie ominie :-) Gdyby nie to, ze Hania je co 3 h to nie wracałybyśmy do domku a jeszcze troche za zimno zeby ja karmic na dworze.
maarta - a gdzie ty masz te swoje kilogramy :confused: Bo na zdjęciu to ja nic nie widzę :dry:

Ale tu dziś pusto :no: Czy mi się wydaje, czy słyszę echo :confused::-D

Hani chyba idą zęby. Zachowywała się dziś po prostu bez sensu :wściekła/y: 15 min snu - 15 czuwania - 15 snu... A do tego wrzask bez powodu konkretnego. Dopiero wiczorem po panadolu w czopku się uspokoiła, zjadła i w końcu uśmiechnęła :no: Łapki ciągle w buzi, ślinotok zaawansowany ale ząbków jeszcze nie widać. Dziąselek nie da sobie obejrzeć malpiszonek jeden :dry:

Przez te wiatrzysko, ktore na moim wygwizdowiu jest prawie jak huragan (jak bony dydy zwiewało mnie znowu do rowu :szok:) byłam dzis na 3 spacerkach po godzinkę.
Ja chcę lata!!! Ja chcę temp. powyżej 20 stopni!!!
A przede wszystkim to chcę spać :sick:
Odmeldowuję się drogie koleżanki. Dobranoc :-)

No nie :no: To chyba nasz rekord - niechlubny zresztą. Przez calą dobę żadna tu nie zajrzała. Niedobzie mamuśki, niedobzie :no2:

Poprawiać się szybciutko, bo zauważam początki schozofrenii u siebie- zaczynam gadać sama do siebie :-p:laugh2:

Piękna wiosna za oknami więc kolejny dzień pod znakiem spacerkow. Niestety także kolejny płaczliwy dzień Hanutka. Pojutrze będą wyniki analizy moczu i mam nadzieję, że to nie zakażenie :dry: Idę spać, bo mimo zmiany czasu padam na dziób. Dobranoc :wink:

reklama
hej hej!!! jestem i ja!! dopiero dzisiaj bo jak słoneczko wyszło to i nas w domku nie ma... trzymamy kciuki za Hanie i wyniki, oby było wszytsko dobrze:tak:
nineczko kilogramy sa ukryte, głównie w głowie:-D ale tak powznie to mam prawie 10 kg do przodu i nie chcami one zejść:wściekła/y:
od dwóch dni nie karmie tez Antosia piersią i chyba juz go na dobre odstawię, jakos on specjalnie tego nie przezywa, więc mam nadzieje ze uda nam sie to przejść bezstresowo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry