reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
A my po obiadku, dzisiaj mialam spagetti a'la Bolonesse czy jakoś tam, a wczoraj zrobiłam (czyt. M zrobił) :-p też spagetti ale Calbonara (pyszne) coś nas wzięło na fascynację wlochami;-);-);-)
Mały poszedł do kolegi,M jeszcze nie w doma a mała coś zaczyna marudzić, chyba idę lulac dzidzię. A co u was dziewczynki??

witam późnym popołudniem
Tak jak pisałam wcześniej my spakowani i gotowi do wyjazdu ale na London Luton są straszne zawieruchy i loty są wstrzymane i modlę się tylko aby do jutra rana wszystko się uspokoiło i wróciło do normy.Strasznie mi smutno z powodu wyjazdu :-( i z tego powodu obżeram się słodkościami i wcinam pączka hehehe:-):-):-)

hejka
My nie lecimy jutro tylko w czwartek ponieważ loty są odwołane i przełożony lot został na czwartek na godz.18.45 także kilka dni urlopiku mamy więcej.Niestety zima zaatakowała Wielką Brytanię i dotknęło to także nas.
Troszkę strachu mieliśmy ale niestety trzeba czekać.

spokojnej nocki

Marta fajnie masz że Jakubek już śpi a mój Alan zasnął około 18 (bo specjalnie tak szybko go położyliśmy ponieważ mieliśmy wstać o 1 w nocy)a tu niespodzianka Alan chwilę temu wstał i zaśnie pewnie około północy.
Mąż właśnie poszedł po piwko i czipsy i będziemy pić bo co tu robić jak się spać nie chce :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry