reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Melduję że jestem-Marta nie bij mnie-(my nieobecność mamy usprawiedliwioną) :tak:
A więc-u lekarza wszystko OK!!!-następna wizyta 04.05.2009r.mamy na usg.układu mocz.i wizytę od razu u lekarza.popatrzył pooglądał i stwierdził że wszystko ok-nic niepokojącego nie widzi....ale chce jeszcze to usg.oblukać.
wróciliśmy do domu po 20-ej!!!-tak nam długo zeszło z tym wszystkim-tyle załatwić...ale cieszę się że się udało!!! :tak: zakupki też udane więc jestem happy!!! :-D
dostałam od mężusia-płaszczyk skórzany i kożuszek.tak jakoś wyszło.....
nie ukrywam że cieszę się ogromnie!!! kupiliśmy w większości to co zaplanowałam.i jak zwykle wracaliśmy zapakowani po dach-dobrze że to kombiak to się pomieściło :-D:-D:-D kupiliśmy cały zapas pampersiaków bo w real-u w promocji!! i soczki bobo -fruta też promocja po 4 szt.pakowane. :happy:
fakt załapaliśmy sie na wyprzedaże-ale wiekszość rzeczy dla Kubcia już za małe :-( widziałam fajne butki w smyku-skórzane ale były tylko rozm.25 a Kuba ma teraz zimówki 23-stwierdziłam że na wiosnę mogą być jeszcze za duże i nie ma co na zapas mu butków kupować.szkoda że nie było innych numerów bo bzrdzo mi się podobaly icena superowa 50zł!!!!! :szok: szukałam też obudowy zabezp.na kuchenkę i nie znalazłam!!!-Kuba łapie rączkami już za brzegi kuchenki a nie chcę żeby rączkę na płytę położył!!!! :no::no::no::no::no::no: no ale nie było!!!
wpadlismy na obiadek do hammurabi-Kuba podrywał kelnerki (wszyscy razem z obsługą pękali ze smiechu jakie to nasz synuś spojrzonka walił do kelnerek-zwłaszcza jednej :-D:-D:-D:-D:rofl2: -mówię Wam-pierwszy raz widziałam mojego synka tak przejętego-tylko że ta laska troche przy stara dla niego była :-D:-D:-D
no i tak sobie chpodziliśmy chodziliśmy-i teraz padam na twarz.wpadłam na chwilke zobaczyć co u Was i zaraz uciekam tylko dopiszę jak to ta nasza wyprawa....
bylismy też po te ubranka dla meżusia-też się zaopatrzył teraz mu starczy,Kubuś dostał nowe bum-bumki.ja kupiłam sobie śmieszne skarpety :-D:-D (bo strasznie lubię takie pierdołki) :tak: no i już po wycieczce fajnie było-tylko kasa gdzieś uciakła....:-D:-D:-D:confused:

JEJKU-ALE MIAŁYŚCIE DZŚ MARATON FORUMOWY!!! :-D:tak:

Marta-z tym otwieraniem okna przez Kubusia -to mnie zaskoczyłaś-zdolny ten Wasz maluch !! :tak:dobrze więc zabezpieczyć okienka żeby nic się złego nie stało!!!:no: co do wózeczka-to limuzyna pierwsza klasa!!!-świetna!!! :tak::tak::tak:

Aga-właśnie dziś słyszałam w radio-że przebukowywali bilety bo coś z pogodą nie tak-pomyślałam o Was...-dobrze że macie jeszcze trochę wolnego.odpoczywajcie do czwartku.potem trzymam kciuki za lot-żebyście dolecieli w czasie i w całaści!!- :tak:

Tosika-ale u Was zimno w tym Olsztynie-brrrrr brrrrr-pomarzliśmy na kość!:tak::baffled:
piszesz że w makaronarzy się chwilowo zamnieniliście? -mogę dorzucić Wam naszego Kubolka on za makaron wiele by oddał!!! :-D:tak: straszny smakosz makaronów!

Kinga-co tam u Was?-jak się macie?

Liwus-co tak cichuteńko?-gdzie się podziałaś????-melduj!!!

lecę kobitki-lecę do mężusia się grzać bo zimniutko mi jakoś!!!
DO JUTERKA KOCHANIUTKIE!!! :tak::tak::tak::-)
miłej nocki dla Was i kolorowych!!!

hejka
melduję że my już na nóżkach od prawie godzinki i prawie 3 dni wolnego mamy więcej.Wielka Brytania zasypana i nasze miasteczko też,mam nadzieję że do czwartku wszystko będzie ok.
Miłego dnia :-)

witam
co u was laseczki?
my odpoczywamy,wszystkie sprawy mamy już pozałatwiane a więc relaksujemy się,na dworze zimno,Alanek jest u babci na Mickiewicza(mojej mamy) i tak czas mija :-)

Cześć dziewczynki!! Melduję się!!
Wczoraj wieczorem miałam prasowanko i za bardzo nie miałam czasu na przyjemności (czyt.BB);-)
A dzisiaj latałam i małemu kompletowałam rzeczy na wyjazd, bo to pojutrze mi już chłopcy śmigają:tak:
Agnieszka słyszałam że w straaaaszna zima w Anglii teraz nastała, moze saneczki weźcie ze sobą:rofl2: to parę dni jeszcze się naciesz rodzinką
:-)
Kasia proszę nam tu zdjęcia zakupowe na zamknięty przesłać :-p a tak na marginesie dobrego masz M koleżanko:-) a co do blokad to ja widziałam w bobasie na wilczyńskiego (jak będę w niedlugim czasie to zerknę czy są i dam ci znać, i jak coś to moge kupić i ci przesłać:tak:)
masz rację kochana u nas pisdziawa okrutna:crazy: ja z małą od dwóch dni nie wychodzę na spacerki wrrrrrrrrrrrrrr......

hejka-widzę że nie miałam dużo do czytania :tak::happy: coś leń jakiś nas ogarnał-czy co??? ja też dziś nie siadałam do komp.bo rozwalił nam się piec i czekaliśmy na brygadę remontową z nadl.potem zabrałam się za obiadek i Kuba zasnął -więc tak jakos i mnie się przysnęło (tylko się nie śmiać proszę) na dywanie!!!! :szok::szok::szok::szok: nioe wiem jakaś zakręcona jestem ostatnio-wiosnę już bym chciała!!!! chłopaki bawią się na dole no to wczłapałam się na górę żeby Was odwiedzić.ale nikogo nie ma!!! może pózniej Was złapię...

A gdzie jest Kinga???-czy ktoś widział Kingę????

Tosika-jeśli chodzi o blokadę to gdybyś mogła to zlukaj-plis. mieliśmy jeszcze wpaść właśnie do bobasa-tylko nie wiem czy to jest na wilczyńskiego czy na wyszyńskiego???-(takie hurtownie odzieżowe- jedna obok drugiej) ale już nam czasu nie stykło!!!! powiem Ci tak że my to dość często w Olsztynie bywamy-jak byłam z Kubciem w ciązy to musiałam być co miesiąc-(u endokrynologa-Bandurskiej)ona przyjmuje prywatnie koło Alfy. mamy w planach drugą dzidzię to prawdopodobnie będę znów częstym bywalcem. :tak: więc...trzeba się zgadać jak coś.....:tak::-) co do fotek to wrzucę coś na zamk.jak będę miała wenę do aparatu :-D:-D:-D:-D musi mnie coś najść to wtedy...rachu -ciachu i znów z 50 zdjęć na zrzut do komp.ale u mnie to całkiem norma...-moja sis to dopiero jest aganciara!!!! ta to śpi z aparatem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Aga-prześlij fotki jak już dolecicie jaką macie tam zimę :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry