Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz zaczyna wam się taki slodki czas, bo już nie jest niemowlaczkiem i nie jest jeszcze dużym dzieciaczkiem
acha wrzucę wam wózeczki które mi wpadły w oko (ten drugi to chcę wersję w skórze ecri takiej pikowanej, pan mi w sklepie pokazywał, normalnie odlot
- oczywiście ekologicznej, wiecie taki tam szpanik, nie

albo te ostatnie ze wstawkami):-)
szok już nie wiem co mamy robić nie pozostaje nam nic innego jak czekać na poprawę pogody,za godzinę będziemy dzwonić na lotnisko i zobaczymy co nam powiedzą 
:-(
nic mi sie nie chce.......nic.... wybaczcie mi. Odezwe się na pewno w odpowiednim lepszym czasie dla mnie.

ale trzeba to zniesć!

a pomysły mają jeszcze świetnejsze!!! 

bllleeeee!!!!

-ale to na razie nie jest możliwe....:-(-cycuńcia nie mogę sobie oderwać....wieć moją przylepkę muszę zabierać wszędzie ze sobą 

tzn.głęboki -spacerowy-tzw.wielofunkcyjny!!! i ten wózek jest ok-można nim wszedzie jechać ma duże koła dmuchane w każdych warunkach się sprawdza po polu łące i w lesie a ( w lesie czesto bywamy!!! z tatusiem na spacerkach)
jedna wada-jest trochę ciężki (jak dla mnie) jeśli chodzi o wkładanie go do samochodu i zajmuje więcej miejsca
a już o śniegu to nie wspomnę! jeszcze jak śnieg jest twardy i ubity to idzie po nim,ale jak zrobi sie ciapa....to ani w jedną ani w drugą!!!
kiedyś pojechaliśmy do masta z małym (właśnie zabrałam ten mały i mślałam że dostanę....delikatnie mówiąć szału....) stałam jak głupia na chodniku i pchać nie mogłam wózka...bo kółka nie chciały się kręcić w tej ciapie na dodatek nikt nie odśnieżył chodników...(ale to druga sprawa)!!
te co pokazujesz są świetne (cena też) :-) gdybym miała wybierać to nie wiem...podobają mi się te dwa modele jeśli chodzi o kolor-to uziowy jest fajniutki ale będzie się brudził (nie wiem jak Wasza Tośka???bo nasz Kubcio je we wózku chrupki i wszystko jest umazane)więc uziowy byłby wypaćkany szybko!!! fajny jest ten kolor (brąz z tymi ciapkami)