reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
No to się dzisiaj rozpisałyście (ups...wczoraj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnieszka to jutro będziecie w drodze, to trzymam kciuki
Kasiu kiedyś przyjedź bez bąbelasia to ciebie pociągam po sklepach:-p
Atra Jakubek jest słodki i te niewinne "kujde' jest takie wzruszające:-p teraz zaczyna wam się taki slodki czas, bo już nie jest niemowlaczkiem i nie jest jeszcze dużym dzieciaczkiem:tak:
No i fajnie, ze wózek zdał egzamin. A apropo wózkow, to doradxcie mi dziewczyny jaką mam kupić spacerówkę??? Po pierwsze zastanawiałam się nad kołami, czy wszystkie takie normalne (ja nie biorę pod uwagę trójkolowych, bo boję się czy stabilne) czy ze skrętnymi kołami??Jeżeli ze skrętnymi , to nieiwem jak one będą śmigały pośniegu, w lesie, czy po piasku???Dlatego zastanawiam się nad opcją standardowych kólek.Macie doświadczenie babeczki to doradźcie nie doświadczonej już mamie:-p acha wrzucę wam wózeczki które mi wpadły w oko (ten drugi to chcę wersję w skórze ecri takiej pikowanej, pan mi w sklepie pokazywał, normalnie odlot:-p- oczywiście ekologicznej, wiecie taki tam szpanik, nie:rofl2::cool::cool2:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: MISTRAL P spacerowy 2009> (color albo róż:-p albo te ostatnie ze wstawkami):-)

ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: EMMALJUNGA - CEROX spacerowy - kolor CAMO PINK - 1szt.

hejka
my mamy dziś lecieć ale nie wiem czy polecimy bo loty są znowu wstrzymane :szok: szok już nie wiem co mamy robić nie pozostaje nam nic innego jak czekać na poprawę pogody,za godzinę będziemy dzwonić na lotnisko i zobaczymy co nam powiedzą :szok:

sorki że więcej nie piszę ale teraz na prawdę nie mam do tego głowy :no: :-(
pozdrawiam was

Hej
kasia dziekuje za rozweselacze ;-)
marta dziekuje za zaproszenie na kawke ale jeszcze nie mam do tego siły tz ja nigdzie nie wychodze....

Dziewczyny nawet nie moge poczytać co u was bo poprostu nie chce mi się:zawstydzona/y: nic mi sie nie chce.......nic.... wybaczcie mi. Odezwe się na pewno w odpowiednim lepszym czasie dla mnie.

buziaki i pozdrowienia dla was
kochane jestescie:**

hej witamy się i my! :tak:
nadal u dziedków -ale już dziś jedziemy do domku.bylismy na tatgu po pieczareczki-coś mi sie zachciało......????
Kubuś bawi się długopisami cioci :rofl2::rofl2::rofl2:
na spacerku byliśmy długo bo aż 3 godz. Kubuś aż zasnął :tak::-D:tak::-D
zjedliśmy obiadek i posiedzimy jeszcze trochę a potem do domku -sprawdzimy czy tatuś się za nami stęsknił ???? :-D:-D:-D:-D
dostałam okresa-i brzuch mnie nawala-ale jakoś daje radę..po tej cesarce wszystko mi się pomotało :wściekła/y::crazy: ale trzeba to zniesć!

MARTA-pewnie że Jakubcio jest słodki -wszystkie Jakubki są świetne!!! :-D:-D:-D a pomysły mają jeszcze świetnejsze!!! :szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
cieszę się że udało Wam się pokonać tyle schodków.ja byłam sama u kumpeli Kubcio z ciocią został -kumpela chora...38*C i leży plackiem nie może brać leków...bo wiadomo...pije jakieś soczki i zagryza cytryną :-D:-D:-D bllleeeee!!!!
dobra jest ta KOLELA -:-D:-D:-D:tak::tak:

AGA-my dalej trzymamy za Wasz lot!!!!!

MONIKO-z miłą chęcią wyrwałabym się bez Kubcia gdziekolwiek :tak:-ale to na razie nie jest możliwe....:-(-cycuńcia nie mogę sobie oderwać....wieć moją przylepkę muszę zabierać wszędzie ze sobą :tak::tak::tak:
pytasz o Wózki-coś na temat ekstremalnych warunków to mogę Ci powiedzieć wiele....(my mamy wózki po dzieciakach J brata) więc nie miełam dużo do gadania...ale jesli chodzi o warunki w jakich je testowałam to ojjojj...-głęboki mieliśmy taki z tych "kombajnów" :-D:tak: tzn.głęboki -spacerowy-tzw.wielofunkcyjny!!! i ten wózek jest ok-można nim wszedzie jechać ma duże koła dmuchane w każdych warunkach się sprawdza po polu łące i w lesie a ( w lesie czesto bywamy!!! z tatusiem na spacerkach) :-D jedna wada-jest trochę ciężki (jak dla mnie) jeśli chodzi o wkładanie go do samochodu i zajmuje więcej miejsca
- no i mamy spacerówkę BABY DRIMS przednie koła właśnie skręcane zaletą tego wózka jest to że jest lekki i mogę smiało sama pakować go do samochodu jak jadę z Kubą do miasta czy gdziekolwiek...składam i wrzucam do wozu.wadą sa właśnie kółka na tereny leśne łąkowe piaskowe-nie polecam bo się zakopuje!!!! nawet kiedy blokujemy kółka!!!:wściekła/y: a już o śniegu to nie wspomnę! jeszcze jak śnieg jest twardy i ubity to idzie po nim,ale jak zrobi sie ciapa....to ani w jedną ani w drugą!!!:tak::wściekła/y: kiedyś pojechaliśmy do masta z małym (właśnie zabrałam ten mały i mślałam że dostanę....delikatnie mówiąć szału....) stałam jak głupia na chodniku i pchać nie mogłam wózka...bo kółka nie chciały się kręcić w tej ciapie na dodatek nikt nie odśnieżył chodników...(ale to druga sprawa)!!
ja jestem za wózkami z dużymi dmuchanymi kołami :happy: te co pokazujesz są świetne (cena też) :-) gdybym miała wybierać to nie wiem...podobają mi się te dwa modele jeśli chodzi o kolor-to uziowy jest fajniutki ale będzie się brudził (nie wiem jak Wasza Tośka???bo nasz Kubcio je we wózku chrupki i wszystko jest umazane)więc uziowy byłby wypaćkany szybko!!! fajny jest ten kolor (brąz z tymi ciapkami):tak::tak::tak::cool::cool::cool:

reklama
oj szalejemy szalejemy!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D zwłaszcza ciocia klocia szaleje!!!!!

ciocia ma taki talent....:tak::tak::tak::tak: a co...pochwalimy sie!!!! tzn.ciocię pochwalimy!!!!! i zaprezentujemy jej dzieła
mojedzieamb5.jpg

:yes::yes::yes::yes::yes:

pc090061tilemw4.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry