reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta dziekuje za kawkę, było miło:) fajnie że mnie spotkałaś na mieście.

Filip śpi a ja biore sie za obiad bo maż wraca niedługo:)

Dziewczyny dzisiaj czuje sie lepiej...dużo zawdzieczam Marcie że mnie wyrwała od szarości! Potem was poczytam
Buziaki**

reklama
hophop

zginął mi chłop.... :tak::-D nie nie hop hop-było do Was-a mój J gary zmywa :tak::happy:
Kuba mi śpi a ja buszuję w inter.i haribo wsuwam aż te miski się trzesą :-D:-D:-D:-D
cieszę się że Kinga już lepiej u Ciebie.że masz taką Martę koło siebie (zakopywaczkę dołów) fajnie w kupie razniej!!!! :tak:
no nic byłam trochę w mieście na zakupach-zostawiłam chłopaków samych pojechałam połazić po sklepach.kupiłam Kubulkowi rajstopki bo fajna promocja jest bawełniane jednolite są po 3.90zł. cena superowa.zwłaszcza że nasz urwis to rajstopki szybko niszczy bo cały czas na nich szoruje :rofl2::rofl2::rofl2:
aha-no i jeszcze jedna wiadomość -ta kumpela o której Wam pisałam (cieżarna)-dziś dostała pierścień z brylantem!!! facet padł przed nią na kolana no i dalej to sami wiecie......powiedziała TAK!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Tosika kup wózek z dużymi pompowanymi kołami najlepiej skrętnymi. Poza tym zapraszam do mnie to sobie zobaczysz się jeździ wózkiem z pompowanymi kołami i skrętnymi. Co prawda nie jest to żadna rewelacja bo mam CONECO TOLEDO : TOLEDO BLUE CONECO+GONDOLA+2xOCIEP. +W-0 +TORBA (546686355) - Aukcje internetowe Allegro
ale mniej więcej jak się takim kołkami pompowanymi jeździ możesz zobaczyć:-)

Zaraz lecę zrobić kaszkę młodemu potem zajęcia indywidualne na macie i dziecko do spania a mamusia się napije winka :-)

hej ja tylko na chwilkę bo dziś mój mężuś siedzi przy komp. teraz go usypia wiec mam chwilkę!
Liwus-jakie robicie ćwiczonka??? my kiedyś też musieliśmy z Kubusiem ćwiczyć...
a Ty widzę jesteś ekspertką w ćwiczonkach.może są jakieś które można robić z takim roczniakiem jak u nas i żeby mu krzywdy nie zrobić -chętnie bym sobie z nim pocwiczyła-czy nie ma takiej potrzeby????

Tosika-co tam u Was? (a...odnośnie wózka jeszcze to najlepiej jak ma przekładaną rączkę...możesz sobie ustawić żeby malutkiej w bużkę nie wiało)

Aga-gdzie jest Aga??? doleciała????

Marta,Kinga-jak sie macie?jak mija wieczorek?

uciekam kochane bo już czas-mały trochę marudzi i nie chce spać no i komp.muszę mężusiowi oddać. :-D

DOBRANOC WSZYSTKIM

hejka
jestem i ja :-)
My od wczoraj od około 23.00 jesteśmy w UK,lot nasz się odbył i przebiegł spokojnie.Dziś od samego rana sprzątałam dom,potem zakupy,pranie itd.wszystko już ogarnęłam i chwila odpoczynku.Alan od pół godziny śpi i ja za chwilę mykam spać bo padam ze zmęczenia.Ciężko jest mi się znowu przyzwyczaić do tego życia ale cóż coś za coś :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry