reklama

Mazurskie mamy !!!

heh ja to mam dobrze mogę jeść wszystko i w dużych ilościach i nie muszę liczyć kalorii,nie grozi mi to :-)szybka przemiana materii robi swoje ;-)

reklama
Marta coś wiem na ten temat u moich sąsiadów dziecko też czasami płacze bo chore :-(

Życzę spokojnej nocki,ja idę spać bo padam ze zmęczenia
Dobranoc :tak:;-)

no cześć dziewczynki, sie naczytałam was to mogę teraz poklikać

Atra super, że tak łatwo poszło z odstawianiem od smoczka:tak:
Kinga zazdroszczę ci, ze masz martę blisko siebie (taka dobra z niej duszy, no nie?:-)
Agnieszka super,że lot minąl bez problemu
Kasia masz małego samochodziarza w domciu:-p a pro po tego wspaniałego aerobiku, to od tamtej pory nie byłam, bo najpierw mnie przewiało, a potem dopadł mnie leniuszek:-p ale obiecałam sobie, że od następnego tygodnia napewno zacznę chodzić;-):-)

Liwcia - mój zięć to dzielny chłopak:-);-):-) a ta pileczla jest super, gdzie ją zakupiłaś koleżanko??

a ja, jak jest mama to się troszkę obijam, babcia z wielką chęcią siedzi z wnuczką a mamusia szaleje po sklepach, koleżankach hehehehe:cool2:

Martuś czy możesz mi znowu podesłać link na tę stronę gdzei można zdjątka wklejać, bo nie mam go zapisanego w nowym laptopiku...

Ostatnia edycja:
dzieki Martuś!! zaraz wklej mój prezencik urodzinowy:-p
A ze smoczkiem to pomalutku, nie od razu Rzym zbudowano:tak: Współczuję sąsiada:-(
moja dziecia poszla spać przed 23cią i w zasadzie powinnam iść spać ale ja dopiero teraz mam czas dla siebie....

witam z rana
dziś u nas remont łazienki,jestem wkurzona bo wczoraj sprzątnęłam cały dom a dziś bałagan od nowa i dużo sprzątania no ale grzyb nam wlazł do łazienki i trzeba go usunąć,więc mąż ma na dziś robotę.
a tak poza tym wszystko u nas jest ok :-)

cześć dziewczynki

ja tylko się przywitać wybaczcie że nie napiszę do każdej z osobna ale dziś mnie trochę czas goni....!!! sprzatam za chwilkę muszę siostrze poduchy uszyś i jedziemy do dziadków na imprę bo mój tata miał 2-go urodz. ale dziś wyprawia. może wpadnę do Was jak u nich będziemy chyba że mi sis zakaz na komp.zrobi :szok::-D
dobra kochaniutkie idę na cyca i do roboty co by się wyrobić a...no i jeszcze prezent dziadkowi zapakować buziaki i miłego dnia!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry