reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczynki ja też tylko na chwilunię!!
idziemy na spacerek, acha zrobiłam przepyszną kawuisę później dam wam przepis
Kasiu całuski dla taty;-)

reklama
witam kobietki!;-)

U mnie wszystko wraca powoli do normy.
tosika masz racje dobrze miec taką koleżankę jak Marta!:tak:
Ja dziś wychodzę do sobiewoli na piwko z koleżanką wieć chetnie zabrałabym Was ze sobą!:-) która może to zapraszam do iławy:-p
Marta a może Ty masz możliwość i ochote wyjsc??;-)
kasia kochana ty moja baw sie dobrze! musimy nadrobić na gg:-)
Buziaczki dla was
lece bo mam chwile wolną na sprzątniecie domu. Filip na spacerze z babcią

no i jestesmy u dziadków -dopchałam sie do komp!!!!- musiałam nieżle walczyć!!! :-D:-D:-D:-D:-D
już po obiadku!!! -pyszny był!! za chwilkę kawusia :tak::happy::rofl2:
Kuba jak zwykle z ciocią -klocią w Wariatkowie!! -żebyście wiedziały co oni wyprawiają!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: czasem się dziwie skąd takie dziwne odgłosy dobiegają (wrzucę Wam fotki z ich wariacji)

Kingusia-cieszę się kochaniutka że już lepiej się masz -widze uśmiechasz sie :tak::tak:;-) a to najważniejsze!!! (dobrze że jest Marta!! "zakopywarka" :tak::-) )
miłego spedzania czasu przy piwku!!! a..no i czekam na GG :-):laugh2:

Marta-udanego wyjazdu do dziadków!!!

Tosika-jak tam po spacerku???-dawaj przepis szybciorem!! :laugh2: bo coś tylko ja udzielam się na "naszych pysznościach" :tak::-)

Aga-cieszę się że już jesteście na miejscu i wszystko gra!!! jak tam Twoje sprzątanie? :confused:

Liwus-co tam u Was? jak Was mija sobotka?

Moje sprzątanie dobiega końca tylko pranie mi zostało.Zakupy też mamy już z głowy.Łazienka już zrobiona i posprzątana także teraz chwila relaksu.
A co u was laseczki?

Aguś-smacznego!!!!

my sie goscimy ale co jakis czas lukam co napisałyście- ale tylko
Aga jest od czasu do czasu. :tak:;-)

ciekawe jak reszcie mija wieczór???
jak tam Kinga na piwku? Marta u dziadków?Tosika...???

reklama
ale tu dziś gwarno:szok::szok::szok:
ja dzisiaj miałam zabiegany dzień, po spacerku musiałam polecieć i pozałatwiać sprawy (M wyjechał i zostawwił mi na głowie wszystkie interesa:wściekła/y:) a ja przecież na wychowawczym jestem:-p:sorry:
Kasiu a kawcię robi się tak: miksujesz banana, szklankę kawy, mleko i lody (np. czekoadowe) - pychoootka. Ja często tą kawę piłam w alfie (ale ile można 10zyla za nią płacić):confused2: no i sama doszlam jak ją zrobić i wyszło identiko:-):-):-)
Kinguś ciesz się, że już zaczyna się u ciebie prostować:tak: wracaj nam tu, bo nam Ciebie brak
Liwcia ja wiem że mozna się cieszyć nową chałupką!!ale mozesz też pocieszyć swoje koleżanki z bb:-p
Agnieszka a ty w UK, pracujesz??
A nasza Marta gdzie się podziewa??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry