• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczynki ja też tylko na chwilunię!!
idziemy na spacerek, acha zrobiłam przepyszną kawuisę później dam wam przepis
Kasiu całuski dla taty;-)

reklama
witam kobietki!;-)

U mnie wszystko wraca powoli do normy.
tosika masz racje dobrze miec taką koleżankę jak Marta!:tak:
Ja dziś wychodzę do sobiewoli na piwko z koleżanką wieć chetnie zabrałabym Was ze sobą!:-) która może to zapraszam do iławy:-p
Marta a może Ty masz możliwość i ochote wyjsc??;-)
kasia kochana ty moja baw sie dobrze! musimy nadrobić na gg:-)
Buziaczki dla was
lece bo mam chwile wolną na sprzątniecie domu. Filip na spacerze z babcią

no i jestesmy u dziadków -dopchałam sie do komp!!!!- musiałam nieżle walczyć!!! :-D:-D:-D:-D:-D
już po obiadku!!! -pyszny był!! za chwilkę kawusia :tak::happy::rofl2:
Kuba jak zwykle z ciocią -klocią w Wariatkowie!! -żebyście wiedziały co oni wyprawiają!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: czasem się dziwie skąd takie dziwne odgłosy dobiegają (wrzucę Wam fotki z ich wariacji)

Kingusia-cieszę się kochaniutka że już lepiej się masz -widze uśmiechasz sie :tak::tak:;-) a to najważniejsze!!! (dobrze że jest Marta!! "zakopywarka" :tak::-) )
miłego spedzania czasu przy piwku!!! a..no i czekam na GG :-):laugh2:

Marta-udanego wyjazdu do dziadków!!!

Tosika-jak tam po spacerku???-dawaj przepis szybciorem!! :laugh2: bo coś tylko ja udzielam się na "naszych pysznościach" :tak::-)

Aga-cieszę się że już jesteście na miejscu i wszystko gra!!! jak tam Twoje sprzątanie? :confused:

Liwus-co tam u Was? jak Was mija sobotka?

Moje sprzątanie dobiega końca tylko pranie mi zostało.Zakupy też mamy już z głowy.Łazienka już zrobiona i posprzątana także teraz chwila relaksu.
A co u was laseczki?

Aguś-smacznego!!!!

my sie goscimy ale co jakis czas lukam co napisałyście- ale tylko
Aga jest od czasu do czasu. :tak:;-)

ciekawe jak reszcie mija wieczór???
jak tam Kinga na piwku? Marta u dziadków?Tosika...???

reklama
ale tu dziś gwarno:szok::szok::szok:
ja dzisiaj miałam zabiegany dzień, po spacerku musiałam polecieć i pozałatwiać sprawy (M wyjechał i zostawwił mi na głowie wszystkie interesa:wściekła/y:) a ja przecież na wychowawczym jestem:-p:sorry:
Kasiu a kawcię robi się tak: miksujesz banana, szklankę kawy, mleko i lody (np. czekoadowe) - pychoootka. Ja często tą kawę piłam w alfie (ale ile można 10zyla za nią płacić):confused2: no i sama doszlam jak ją zrobić i wyszło identiko:-):-):-)
Kinguś ciesz się, że już zaczyna się u ciebie prostować:tak: wracaj nam tu, bo nam Ciebie brak
Liwcia ja wiem że mozna się cieszyć nową chałupką!!ale mozesz też pocieszyć swoje koleżanki z bb:-p
Agnieszka a ty w UK, pracujesz??
A nasza Marta gdzie się podziewa??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry