kasiamaj
mama 2007/2010
Liwus-to naprawdę urwanie głowy mieliście!!! nie dziewię Ci się wcale że chciałaś się do szafy schować-ja też pewnie bym ewakuację zrobiła a mężusia przywołała do pomocy
:-) (a co w końcu też dwie ręce mają) 
ale oni zawsze tysiące spraw innych niż my potrzebujemy mają na głowie -choć ja nie mogę nic na swojego mężula pod względem pomocy domowych powiedzieć-nawet okna i gary zmywa hehehe!!!
jeśli chodzi o Jakubcia-to kiedyś musieliśmy chodzić na zajęcia (własciwie to ja je wymusiłam u naszej pediatry) z łaską nam dała-Kubuś miał problem ciągle przykurczał nóżki do siebie i ciężko było nawet mu pieluszkę zmienić no i jeszcze główkę bardziej na prawo przekręcał -bo na lewo mu sie nie chciało chyba???? pani pokazała nam jak ćwiczyć i wszystko jest ok.miałam też dylemat jakie mu kapciuszki kupować??? bo u nas jest ta firma pod nosem Vi-GGa-Mi szyją obuwie dziecięce ale słyszałam że to niezbyt dobre (kupowałam mu jak był malutki i jeszcze nie chodził i zakładałam na dwór żeby miał w stópki cieplej) -więc przestałam kupować teraz mamy z firmy BEFADO-myślę że są bardziej wyprofilowane niż te pierwsze o których pisałam.
generalnie nie wiem czy te kapcie muszą mieć tą wkładke wypukłą w środku-(tą p.platfusową) jedni mówią tak inni inaczej.zdania podzielone.
teraz jak byliśmy w Olsztynie pani która pracuje w Bartku-powiedziała nam że do 3-go roku życia dziecko ma fizjologicznie płaską stópkę i nie potrzeba jej formować wkładkami ani profilowanymi butkami (nie wiem???)
taz kięc na temat butków dla dzieci jestem zielona!!!!!
jeśli chodzi o Adasiowego cycusia którego zamienił chwilowo na butlę -to chylę czoła!!!-nasz nigdy nie chciał smoka ani butli!!! nawet z moim sciągniętym mlekiem -więc dalej karmie go cycem -bo jak nie ma cyca to jest tragedia!!!!
u nas też młody już śpi -a ja muszę naszego pupila do wanny zagonić i go wykąpać bo go pchełki gryzą!!!

hej dziewczynki-a Wy co-reszta meldować się ???? -na urlopie (odpoczywacie od BB)???
:-) (a co w końcu też dwie ręce mają) 
ale oni zawsze tysiące spraw innych niż my potrzebujemy mają na głowie -choć ja nie mogę nic na swojego mężula pod względem pomocy domowych powiedzieć-nawet okna i gary zmywa hehehe!!! jeśli chodzi o Jakubcia-to kiedyś musieliśmy chodzić na zajęcia (własciwie to ja je wymusiłam u naszej pediatry) z łaską nam dała-Kubuś miał problem ciągle przykurczał nóżki do siebie i ciężko było nawet mu pieluszkę zmienić no i jeszcze główkę bardziej na prawo przekręcał -bo na lewo mu sie nie chciało chyba???? pani pokazała nam jak ćwiczyć i wszystko jest ok.miałam też dylemat jakie mu kapciuszki kupować??? bo u nas jest ta firma pod nosem Vi-GGa-Mi szyją obuwie dziecięce ale słyszałam że to niezbyt dobre (kupowałam mu jak był malutki i jeszcze nie chodził i zakładałam na dwór żeby miał w stópki cieplej) -więc przestałam kupować teraz mamy z firmy BEFADO-myślę że są bardziej wyprofilowane niż te pierwsze o których pisałam.
generalnie nie wiem czy te kapcie muszą mieć tą wkładke wypukłą w środku-(tą p.platfusową) jedni mówią tak inni inaczej.zdania podzielone.
teraz jak byliśmy w Olsztynie pani która pracuje w Bartku-powiedziała nam że do 3-go roku życia dziecko ma fizjologicznie płaską stópkę i nie potrzeba jej formować wkładkami ani profilowanymi butkami (nie wiem???)
taz kięc na temat butków dla dzieci jestem zielona!!!!!
jeśli chodzi o Adasiowego cycusia którego zamienił chwilowo na butlę -to chylę czoła!!!-nasz nigdy nie chciał smoka ani butli!!! nawet z moim sciągniętym mlekiem -więc dalej karmie go cycem -bo jak nie ma cyca to jest tragedia!!!!
u nas też młody już śpi -a ja muszę naszego pupila do wanny zagonić i go wykąpać bo go pchełki gryzą!!!

hej dziewczynki-a Wy co-reszta meldować się ???? -na urlopie (odpoczywacie od BB)???
) aczkolwiek sama jeszcze nie bierze, tylko przy okazji, jak na przykład przebieram to chap i do buzi
ale zapytam się ich czyby Was zaadoptowali