reklama

Mazurskie mamy !!!

dziewczyny k**** zaraz nie wytrzymam z moją mamą, przed chwilą spierała się ze mną o kwiaty, o palmę też:-p i oczywiscie gratulowała mi że kwiat w samej oslonce to długo nie porośnie, ja jej na to, ze on tak kwitnie od trzech lat i ma się dobrze, a ona że nie ona pamięta że on w osłonce bezpośreenio nie był, i niedawno tak go przesadziłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przecież wiem lepiej no nie!!!:crazy:

reklama
uffff....... ale się naczytałam!!!! :-D:-D:-D maraton jakiś dziś miałyście czy cuś........???

ja już się wykumpkałam,mały nam zasnął duży też już w łóżeczku a ja zamiast tulić mężula-to wybrałam Was!!!...widzicie.... :tak::-D:tak: byłam dziś na aero-fajnie było babka dała nam popalić -jutro też idę wyjątkowo bo odrabiam sobie jedno wejście (za ten dzień co z Kubusiem byliśmy w Olsztynie)
my też mieliśmy dziś pogodę wiosenną -zapakowałam Kubulka w wóz i pojechaliśmy do miasta na spacerek i przy okazji zrobiliśmy zakupy-mały zasnął mi od razu więc było spokojnie-chodziliśmy tak chyba ze 3 godz.tak pięknie słonko świeciło.a skoro on spał to ja go nie chciałam budzić.ja jeszcze nic nie kupiłam swojemu panu na walętego :-( bo pomysła nie mam!!!-bokserki dostał ostatnio no i na świeta....więc musze coś innego wyczaszkować :confused: ino -co????
no i jeszcze dla mojego synusia!!!-kupiłam drweniany wiatrak -kwiatek do ogrodu albo na balkon (w donicę) mu wsadzę.
a....sobie też dziś zrobiłam mały prezencik -kupiłam kolczyki do naszyjnika -korali które dostałam do J na urodz. nie ogłam prędzej nigdzie dostać czegoś podobnego więc jak się napatoczyły i wylukałam podobne kolorem- to od razu moje!!! :-D:-D
:-D:-D
kurcze muszę coś na obiad jutro wyczaszkować -a pojęcia zielonego nie mam....coś tak na szybko???-może Wy macie coś ciekawego???? -to zapodajcie!!! :tak:

Aga-a co Ty taki czyscioszek jesteś??? że tak od razu wróciłaś i bierzesz się za czyszczenie domku??? :-)

Marta-jak Cię tak czytam-to mam wrażenie .jakbym siebie czytała-donośnie zachowania się Jakubka może nasz jeszcze drzwi nie otwiera.....ale już podrywa kelnerki w barze-też daje się zbadać z usmiechem nawet krew daje pobierać....te Jakubki to jakieś "dziwne" dzieciaki...:-D:-D:-D:-D
z tą szafą to fajnie że już się zapowiedzieli....co do Twojej pracy i jej pisania-to ty chyba żartujesz z tym odłączeniem się od nas!!!! :-(:szok: -NONONO!!!

Tosika
-gdzie się podziewasz??? :confused: -aha już wiem - :-D:tak:-męczysz niemiłosiernie swojego mężusia :rofl2::rofl2::rofl2: skoro wrócił dziś do domku!!! :-D:-D
to dlatego Cię nie ma! -co do suchej palmy... (mam nadzieję że piszesz o kwiatku)-to u mnie też jest taka przesuszona-i za ch***** nie mogę jej przywrócić do żywota!!! podlewam jakimiś sruty -tuty nawozami i ....d...... nie wiem czy to taki okres dla palm!!! -jeszcze trochę i mi palma odbije!!! -to kwiatek od teściowej (ona ją wychodowała z ziarenka :tak::tak::tak: (jak babkę laćkiem) i tak u niej rosła 20lat potem dała ją nam,a u mnie usycha!!!-wiecie aż głupio mi jak teściowa wpada i tak bokiem patrzy na tą palmę :baffled: no ale -co ja mogę....reanimacji jej nie zrobię :sorry2: jutro jeszcze dzwonię do tego doktorka-od alergii jak się nie dodzwonię to jedziemy do tej nidzicy.(dam Ci znać) co załatwiłam.

Liwus-jak Ci minął dzień?

Kinga-jak się masz?co dziś działo się u Ciebie?

no to skoro Was nie ma to chyba idę....

dobrej nocki moje kobitki.

Martunia widziałam fotki -Świetne

a co do moich postów -to jakoś tak samo z siebie idzie-wale Wam od serca :-D:-D:-D po nieobecności przez cały dzień trochę się nazbiera :szok::rofl2: a dziś dzionek był przyjemny to co mam sobie żałować :-D:-D:-D:-D

buzka kochaniutkie -robię spada :rofl2: do mężula się tulić :tak:

reklama
no tak chyba zamykam dzisiejsz eklikanie (kiedyś z Kingą razem buszowałyśmy nocą-mam nadzieję że niedlugo nocny marek nr.2 sie odezwie:tak:
Kasia ty to jo:-p M wrócił, więc musiałam się potulić:rofl2: przy mamie:-p;-):-D fajnie że kupiłaś kolczzyczki do kompletu (ja to taka sroczka jestem i uwielbiam wszystko co sie świeci:-p) a co do twojego klikania, to ja osobiscie uwielbiam czytać twoje wywody:tak::-D:-D:-D
Marta czy ja czegoś nie doczytałam:szok::szok::szok: o co chodziz z tym odłączeniem:confused:
Liwcia leniuszku jeden gdzie ty cały dzień się podziewałaś??/
Aga zazdroszczę ci weny do sprzątania, moze mnie jutro natchniesz:rofl2:
Pochwalę się wam dziewczynki, ze tatuś kupił śliczną kamizeleczkę córeczce z owiecki białej i do tego bambosze, a mi kupił takie same bambosze ale zdeczka większe;-)
tak myślę co ci Kasia szybko wymyśleć na obiad???kochana kup kluski śląskie i do tego zrób tzw.świerzynkę"smaży się dosyć drobno pokrojony boczuś i szyneczkę i cebulkę i to później lekko poddusić mozna:tak: albo pulpeciki w sosie pieczarkowo-śmietanowym, albo racuszki z jablkami, albo wiem rybcię (kupujesz jakiś tam filet posolisz, dodasz cytrynku i koperek zawiniesz w folie i do piekarnika, jeszcze pomyślę co mozesz zrobić....;-) oki idę spaćku a co by jutro wstać wypoczęta o ...10tej:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry