reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć babuchy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

widzę że z rana ja pierwsza zawitałam... :tak: -no bo Tośka to takie nocne zmiany rezerwuje ;-):-D
kochaniutkie-noc mineła marudzaco!!! wstawałam chyba z 8 razy!!! :szok:
nie wiem jaka była przyczyna-że młody tak dał mi popalć??? :confused::confused::confused:
zaraz mykamy na śniadanko -no i muszę jeszcze łepetyne wysuszyć bo włosy umyłam
młody buszuje w łazience -podziwia pralka jak się w niej kręci i wyciąga moje korale :-D:-D -nie wiem-moze sie gdzieś stroi? oo...właśnie przyszedł się zaprezentować!!! :rofl2::szok::rofl2::szok: poobkręcany cały i dalej poszedł wywalać-aż boje się do łazienki wejsć -co on tam jeszcze wymyślił???
no nic-spadam się suszyć-a potem miamciu miamciu

Wam też smaczności życzę :-):happy::-):happy:

do potem :-p

reklama
Aga-a co Ty taki czyscioszek jesteś??? że tak od razu wróciłaś i bierzesz się za czyszczenie domku??? :-)
Kasiu domy tu w Anglii są zupełnie inne niż w Polsce,my jak wróciliśmy to dom był wychłodzony na maksa,kurz się nazbierał i prania też trochę było więc nie chciałabym w takim domu mieszkać i wzięłam się za porządki.A tak na marginesie to lubię porządek ;-):tak::-)

I witamy się z rana z poranną kawusią w dłoni :-)
wszystkim życzę miłego dnia!

Martuś a skąd te wymioty?czyżbyś ......:confused:
I ja też byłabym za tym aby Jakubcio spał już na łóżku a nie w łóżeczku,jak wprowadzicie tę zmianę to sami będziecie zadowoleni z tej decyzji :tak:

A u nas Alan siada na nocniczek i robi siusiu :-D:-D:-D w końcu :szok::szok::szok: ale czasami zdarza mu się popuścić i wtedy od razu przybiega bo mu nie wygodnie jest.

Aga zazdroszczę ci weny do sprzątania, moze mnie jutro natchniesz:rofl2:
tosika ja ogólnie nienawidzę sprzątać ale nie mam innego wyjścia,bo gdybym tego nie robiła to dom wyglądałby jak śmietnik.Fakt czasami jak mnie natknie to sprzątam wszystko co się da ale taka wena nie zdarza się często :tak::-) ogólnie tylko z grubsza ogarniam dom.

witam!

marta chyba jakaś wirusówka was złapała:-( wspołczuje bo też to przechodziliśmy i to wszyscy razem, a ze mnie leciało z każdej możliwej dziury:zawstydzona/y::baffled: Zdrowiejcie jak najpredzej, na pewno po paru dniach poczujecie sie lepiej.

kasia czasami tak bywa że nocki są marudzące i co zrobić... milego dnia! :))

My teraz idziemy na spacerek
a potem jedziemy na obiad do restauracji bo dziś nie chce mi sie gotować.
W Niedziele bedziemy w olsztynie bo jedziemy do alfy!!!!!:-p

MILEGO DNIA

Marta-zdrówka Wam życzę wracajcie szybko do zdrówka i do nas.:tak:

Aga-tak tylko się śmiałam z Ciebie czyścioszku :-D:-D:-D:rofl2: ja też lubię mieć czysto choć czasem się nie da wszystkiego ogarnąć zwłaszcza jak się ma takiego rozrabiakę jak Kubcio. :no:

Kinga-miłego spacerku!!! :tak::happy:
ale Ci fajnie z tym dzisiejszym obiadem...ja się głowię co z tą rybą zrobić?-może tak jak Tosika ją zapodam?

Aga-tak tylko się śmiałam z Ciebie czyścioszku :-D:-D:-D:rofl2: ja też lubię mieć czysto choć czasem się nie da wszystkiego ogarnąć zwłaszcza jak się ma takiego rozrabiakę jak Kubcio. :no:
wiem Kasiu że żartowałaś hehe
spoko i prawdą jest że jak się ma w domu małego rozrabiakę to ciężko jest porządek utrzymać :tak:;-)

a co do obiadu to ja mam jeszcze wczorajszą zupkę na dziś,bo jak gotowałam to na dwa dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry