reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
hihihi Marta do ciebie to jak bym sie zamachneła to by doleciała porcyjka:-D:-)

biore sie za malowanie paznokci.... :happy:

kluseczki?mniam mniam to Kinga do mnie też puść priorytetem jak możesz :-D

dziewczyny u nas śliczna pogoda,ciepło,słoneczko świeci i jest na prawdę bardzo przyjemnie,za chwilę idę z Alanem na spacer bo grzech w domu siedzieć :tak::-D

i kolejna świetna wiadomość dla mnie to że w maju przylatują do nas moi rodzice,w planie mamy zwiedzić zamek Belvoir Castle, Twycross ZOO i CLIPSHAM YEW TREE AVENUE (tj.niesamowite miejsce,piękny ogród w którym są żeźbione figury z drzew).Już nie mogę się doczekać.Cieszę się że mój mężulek wybrał takie świetne miejsca :-D:-D:-D

no jestem i za dnia z Wami również, aczkolwiek nocny rozmowy lubię najbardziej bo cicho i spokojnie mam w domu :tak::-)
a my jesteśmy po spacerku, chcociaz u nas dzisiaj zimno i wietrznie:-( gdzie te wczorajsze słoneczko????:dry: a teraz zaczynam ogarniać chałupkę, (tak od godziny się zabieram i zabrać nie mogę:-p) muszę pranie wstawic, bo mnie tu chlopaki dwie pelne walizku brudu przywieźli:angry: a na obiadek u nas zupka buraczkowa i bigosik (przez mamusię jeszcze ugotowany)
Moi rodzice już wyjechali (i cholercia) już mi teskno za mamą:szok:
dobra nie chce mi się ale idę sprzatać
Kinguś mam nadzieję, ze stykniemy się na chwilunię w niedzielę;-)

tosika ja też dziś pranie miałam ale u mnie to już prawie suche wszystko hehe

byliśmy na spacerku i jest cudownie na dworze,normalnie aż się żyć chce :-D:-D
a dziś w ramach spaceru wybraliśmy się do Polskiego sklepu po eklery z budyniem mniam mniam Alanek oczywiście szedł na własnych nóżkach,chyba jeszcze troszkę i odstawimy wózek na zawsze :tak::-)

W końcu mam trochę wolnego. Ostatnio to normalnie jakiś sajgon :-(
Wczoraj rano poleciałam do Babci czyli prawie 1,5 h z głowy , potem na spacerek z brzdącem i obiad na szybkiego. No i znowu mieliśmy wczoraj nalot sępów dobrze że M miał wolne :happy: Ale już wieczorem nie wiedziałam jak się nazywam. Także teraz to normalnie chyba przestanę otwierać drzwi komukolwiek.

Dzisiaj natoamiast nei bylismy na spacerze. M poszedł do pracy a my z Adasiem siedzimy w domu. Adaś walczy na macie a ja dorwałam się w końcu do komputera :-)

Tosika - tą grzechotkę -piłeczkę to kupiłam w kiddie . Tam w ogole fajne są zabawki no na razie mam grzechotki wytestowane ale Adaś bardzo je lubi.
A Wy dziewczyny nie róbcie takiego smaka mi na słodycze bo matka-polka musi się odchudzać a nie myśleć o jakiś słodyczach...

Aga masz szczęście że pranie już za Tobą bo u mnie jeszcze lezy sterta rzeczy do prania a mi się nic totalnie nie chce..

Kasia odnosnie pomysła na rybę to polecam rybę w jabłkach - pychottaa.......

Atra,Kinga,Marta co tam u Was?

reklama
tosika jak bedziemy w olsztynie to na pewno dam ci znac:tak: na PW wyslij mi swoj nr kom;-) buźka

popołudnie mineło nam baardzo przyjemnie!:-)
obeznaliśmy się cenowo jak by nas wyszedł urloping w hotelu no i juz wszystko jasne:-) teraz czekamy tylko na kasiorke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry