Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

będzie wesoło 
:-)
dzięki.
przez to nie wróciliśmy we wtorek bo loty odwołane z powodu zimy ale lecimy jutro około 19,będzie ciemno i przyznam że pierwszy raz będę leciała nocą hehe
bo nam się w domu siedzieć nie chciało :-):-):-) Kuba szaleje z ciotką-klotką (bawią się w BA-BU zakłada się szalik albo chustkę na głowę jednocześnie i szybko ściąga i woła ba-ba)-to Kuba sibie taką zabawę wymyślił 

a ja wcinam kaszkę manną
miam miam!!! nie wiem czy pójdziemy dziś na spacerek-bo u nas w przecieiwieństwie do Was jest straszne błoto!!! i chlapa -brudno-SZOK!!! dziś idę też do mojej koleżanki tej która jest w ciązy (7 tydz.) wczoraj była u lekarza muszę dowiedzieć się co i jak??? 
na wyszyńskiego-lubię tam być-jest skupisko sklepów zawsze coś można wylukać ciekawego!!! a z dziećmi nie zawsze można pozwiedzać sklepy porozrzucane w róznych miejscach. 

;-)
co do 4-ego piętra to myślę że spokojnie dasz radę-ja też dziś wdrapuję się na 4 pitro-do tej kumpeli ciężarnej.