reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
No tak teraz tyllko nocne marki buszują po necie:-p
Kasia mas rację, bobas jest nw wyszyńskiego (machnęłam się) ;-) a pro po ciązy to bardzo dobra decyzja, no i na kaweczkę będziesz miała gdzie zajeżdżać jak będziecie u lekarza:-)
Atra ja też chodzę jakaś zmęczona, na przesilenie wiosenne, to chyba za wcześnie??:-p
Agnieszka chyba wykorzystuje kazdą chwilę w PL bo dla nas nie ma czasu;-) ale my to rozumiemy;-):tak:
Kinga heloł!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Dawno nie zaglądałam ale u mnie masakra przeprowadzka i te sprawy. Czasami nie wiem jak się nazywam ale już powoli zmierza ku spokojowi :-)
Mały dzisiaj po kontroli oczka - wszystko ok.
Ponadto wcale nie odczuł przeprowadzki w inne miejsce bo dalej przesypia noce...:happy:

witam
a my po woli przygotowujemy się do jutrzejszego lotu i mam nadzieję że tym razem się odbędzie :confused:
a poza tym wszystko u nas jest ok :-) a na 13 spotykam się z koleżankami i całą grupką ruszamy na piwko i pizze :-D będzie wesoło :tak:

liwus - gratuluję przeprowadzki.fajnie że po woli wszystko sobie układacie :-)
marta - udanych zakupów i napisz jak prowadziło się nowy wózeczek :confused::-)
tosika - to prawda jak jestem w Pl to czasu za bardzo na bb nie mam ale mam nadzieję że jak wrócę do UK i ogarnę troszkę dom i sprawy to będę zaglądała częściej.Fajnie że mnie rozumiecie :-D dzięki.
kasiamaj - postaram się wkleić kilka fotek na zamknętym jak będę miała chwilkę w UK i pokaże zimę bo podobno jest straszna :szok: przez to nie wróciliśmy we wtorek bo loty odwołane z powodu zimy ale lecimy jutro około 19,będzie ciemno i przyznam że pierwszy raz będę leciała nocą hehe

życzę miłego dnia ja mykam przygotować się do wyjścia :-)
buziak

hej kochaniutkie-my dzisiaj na wyjeżdzie!!! -pojechaliśmy sobie do dziadków:tak: bo nam się w domu siedzieć nie chciało :-):-):-) Kuba szaleje z ciotką-klotką (bawią się w BA-BU zakłada się szalik albo chustkę na głowę jednocześnie i szybko ściąga i woła ba-ba)-to Kuba sibie taką zabawę wymyślił :-D:-D:-D:-D:-D :szok::rofl2: :szok::rofl2: a ja wcinam kaszkę manną :-pmiam miam!!! nie wiem czy pójdziemy dziś na spacerek-bo u nas w przecieiwieństwie do Was jest straszne błoto!!! i chlapa -brudno-SZOK!!! dziś idę też do mojej koleżanki tej która jest w ciązy (7 tydz.) wczoraj była u lekarza muszę dowiedzieć się co i jak??? :tak:

TOSIKA-na wilczyńskiego byliśmy w polbanku w poniedz. :tak: na wyszyńskiego-lubię tam być-jest skupisko sklepów zawsze coś można wylukać ciekawego!!! a z dziećmi nie zawsze można pozwiedzać sklepy porozrzucane w róznych miejscach. :tak::baffled:
z tymi odwiedzinami to na pewno!!! kawusię wypijemy!!! :tak:;-)

MARTA-miłego spacerowania z nową wyścigówką !! :tak: co do 4-ego piętra to myślę że spokojnie dasz radę-ja też dziś wdrapuję się na 4 pitro-do tej kumpeli ciężarnej.

LIWUS-fajnie że się przeprowadzacie,jak już będziesz miała wszystko poustawiane.i więcej czasu to wpadaj częsciej do nas na BB. trzymamy kciuki żeby wszystko Was się dobrze "poukładało":tak::happy:

AGA-trzymam kciuki za Wasz lot!!! żeby ta zima Wam w niczym nie przeszkodziła! :tak::happy:

KINGUŚ-jak dziś samopoczucie? troszeczkę lepiej???? przesyłam Ci stado pędzących rozweselaczy ! &&&&&&&&&&&&&&&--@@@@@--&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a co tu taka cisza?.....................

Kuba śpi a ja znów zajadam...tym razem rosołek ;-):-)
jeszcze do teściowej w odwiedziny muszę wpaść :eek: bo w sobotę wyjeżdża (wnuczkę pilnować) i z Kubuniem chce się jeszcze zobaczyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry